Boxe Focal ELECTRA 1038 BE

  • Boxe Focal ELECTRA 1038 BE
  • Boxe Focal ELECTRA 1038 BE
  • Boxe Focal ELECTRA 1038 BE
35989,00 RON / Pereche

Cantitate:
+
De la: 5998.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Având o istorie ce se întinde pe mai bine de 30 de ani şi cu o experienţă inegalabilă în domeniul fabricării incintelor acustice , Focal-JMLab este în prezent unul dintre giganţii domeniului audio, ocupând în mod constant un loc pe podiumul mondial atât din punct de vedere cantitativ cât şi calitativ.Produsele Focal însufleţesc spiritul sunetului, aducând muzica mai aproape de inima ascultătorilor, indiferent dacă sunt ascultate acasă, în maşină, sau în cele mai renumite studiouri de producţie muzicală.

Cu cifre de vanzari tot mai impresionante de la an la an, dezvoltand in permanenta tehnologii cu un pas inaintea concurentei si avand in portofoliu cea mai premiata serie de boxe din lume, gama Utopia, Focal este considerat de foarte multi leaderul absolut al industriei de profil.

Caracteristica ce defineste cel mai bine brandul Focal este abilitatea de a produce incinte acustice extrem de competitive in toate categoriile de pret. Acest aspect se datoreaza in mare parte calitatii fabricatiei (toata gama de boxe pasive fiind construita integral in Franta) si faptului ca toate difuzoarele folosite sunt dezvoltate de catre producatorul din Hexagon special pentru incintele pe care urmeaza sa fie utilizate.

Boxele Focal ofera un raport calitate/pret imbatabil, pornind de la incintele multimedia XS, Sib, Dome sau Bird, accesibilele bookshelf-uri Chorus 705 V pana la fabuloasele Grande Utopia, considerate de catre majoritatea specialistilor drept Everestul incintelor acustice.Capabile de a oferi un sunet extrem de bogat şi real, boxele din gama Electra sunt unele dintre cele mai complete incinte acustice din lume, potrivindu-se perfect oricărui gen muzical. Noul tweeter de berilium cu calotă inversă şi suprafaţă mărită acoperă o bandă largă de frecvenţe, oferind o fidelitate apropiată de perfecţiune iar împreună cu legendarele difuzoare Focal Polyglass asigură o imagine stereo precisă având o prezenţă sonoră inconfundabilă. Beneficiind de finisări demne de un pian Steinway şi conectori WBT, Electra BE sunt apreciate de specialişti ca un model din elita incintelor acustice de mare anvergură, fiind o interpretare mai accesibilă a celor mai prestigioase boxe din lume, Focal Utopia.

Specificatii Boxe Focal ELECTRA 1038 BE

Specificatii Type − 3-way bass-reflex floor standing speaker.
Standard finishes − Basalt − Champagne − Black Lacquer − Mahogany
On demand finishes − Other finishes subject to estimate
Drivers − Three 7″ (18cm) „W” woofers.6-1/2″(16.5cm) „W” midrange.1-1/4″(27mm) pure Beryllium IAL inverted dome tweeter.
Frequency response (+or-3dB) − 33Hz − 40kHz
Low frequency point − 26Hz
Sensitivity (2,83 V/1 m) − 93dB
Nominal impedance − 8 Ohms
Minimum impedance − 3.3 Ohms
Crossover frequency − 230Hz/2 200Hz
Recommended amplifier power − 40 − 400W
Dimensions (HxWxD) − 49-3/16×11-15/16×15-3/4
Net weight − 112.2Ibs (51kg)

Nu sunt recenzii pentru Boxe Focal ELECTRA 1038 BE. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare