Boxe ELAC BS 203 A

  • Boxe ELAC BS 203 A
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe ELAC BS 203 A are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
4418,00 RON / Pereche

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Boxe ELAC BS 203 A - Aceasta frumusete nu este numai la nivel de aparenta; aceasta incinta acustica va reproduce muzica in cel mai frumos mod, folosind difuzoare de inalta calitate facute in Germania si incorporand tehnologia sandwich aluminiu si hartie si legendarul tweeter JET
Aceasta frumusete nu este numai la nivel de aparenta; aceasta incinta acustica va reproduce muzica in cel mai frumos mod, folosind difuzoare de inalta calitate facute in Germania si incorporand tehnologia sandwich aluminiu si hartie si legendarul tweeter JET.

Comparat cu BS 203.2, incinta BS 203 A dispune de un nou filtru crossover care face aceasta incinta ideala pentru montarea libera, pe stand.


Specificatii Boxe ELAC BS 203 A

Specificatii Dimensions H × W × D
285 × 170 × 220 (232) mm Details
Gross Volume
11.2 l
Weight
5.2 kg
Type
2-ways, bass reflex
Woofer
Bass Ports
1 × 150 mm AS cone
1 × 45 mm with Bass Control Plug
Tweeter
1 × JET III (mag. shielded)
Recom. Amplifier Power
at Nominal Impedance
50-150 W / channel
Crossover Frequency
2,600 Hz
Sensitivity
86 dB / 2.83 V / 1 m
Nominal Impedance
suitable for amplifiers (from ... to)
4 Ohm
4 ... 8 Ohm
Minimum Impedance
3.5 Ohm / 210 Hz
Frequency Range
42 ··· 50,000 Hz
Nominal / Peak Power Handling
60 / 80 W
Finisaj: black/ white high gloss

Nu sunt recenzii pentru Boxe ELAC BS 203 A. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare