Boxe ELAC 330 CE

  • Boxe ELAC 330 CE
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe ELAC 330 CE are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
17860,00 RON / Pereche

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Boxe ELAC 330 CE - Caracteristica extraordinara este cabinetul din aluminiu. Acesta consista din aluminiu extrudat de 7,5 mm, intarit in interior cu o ranforsare transversala. Astfel rigiditatea inalta a materialului permite cabinetelor sa atinga un caracter lipsit aproape 100% de rezonante

CE provine de la Crystal Edition, noua tehnologie Crystal pentru membrane, ce a facut senzatie in intreaga lume. De aceea am decis se echipam si ELAC 330 cu aceasta apreciata tehnologie, pe langa tweeterul JET si alte caracteristici de inalta tehnologie.

Caracteristica extraordinara este cabinetul din aluminiu. Acesta consista din aluminiu extrudat de 7,5 mm, intarit in interior cu o ranforsare transversala. Astfel rigiditatea inalta a materialului permite cabinetelor sa atinga un caracter lipsit aproape 100% de rezonante.

In plus acest tip de cabinete ofera posibilitatea atingerii celor mai compacte constructii. Modelul are panoul frontal redus la minim, ajungand astfel foarte aproape de sursa de sunet punctiforma ideala. Imaginea sonora tridimensionala si aerisita rezultata se desfasoara deosebit de bine, mai ales pe standuri.

Acest model clasic este un exemplu de sinteza perfecta a tehnologiei si designului, si se distinge prin estetica uimitoare si functii tehnologice avansate.

ELAC 330 CE este livrata cu un nou suport de stand superior, dezvoltat special pentru folosirea cu standurile LS 65 (disponibile ca accesorii).


Specificatii Boxe ELAC 330 CE

Specificatii Dimensions H × W × D / LS Stand
274 × 188 × 325 (345) mm
Gross Volume
13.7 l
Weight
10.5 kg
Principle
2-ways, bass reflex
Woofer
Bass Port
1 × 180 mm AS-XR cone, LLD
1 × 60 mm with Bass Control Plug
Tweeter
1 × JET III, (mag. shielded)
Recom. Amplifier Power
at Nominal Impedance
30-200 W / channel
Crossover Frequency
2,900 Hz
Sensitivity
87.5 dB / 2.83 V / 1 m
Nominal Impedance
suitable for amplifiers (from ... to)
4 Ω
4 ... 8 Ω
Minimum Impedance
3.7 Ω at 195 Hz
Frequency Range
acc. to IEC 268-5
40 ··· 50,000 Hz
Nominal / Peak Power Handling
80 / 120 W
Finisaj: black/ white/ titan shadow high gloss

Nu sunt recenzii pentru Boxe ELAC 330 CE. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare