Boxe Davis Acoustics Cesar

  • Boxe Davis Acoustics Cesar
  • Boxe Davis Acoustics Cesar
  • Boxe Davis Acoustics Cesar
  • Boxe Davis Acoustics Cesar
  • Boxe Davis Acoustics Cesar
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Davis Acoustics Cesar are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
20500,00 RON / Pereche

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!


Cantitate:
+
De la: 3416.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Acest model face parte din seria Heritage a producatorului Davis Acoustics!

Filozofia Produsului:
Cesar este un adevărata boxa de podea cu 3 căi, folosind un woofer de 25 cm.

Midrange-ul și tweeter-ul au aceeași geometrie cat și tipul de material folosit (kevlar). Astfel s-a reusit o implementare perfecta in toata gama de frecvente.

Cesar este recomandat pentru camera de auditie mai mare cuprinsa intre 30-80mpRecomandat Pentru sistemul Home Cinema sau cel Stereo:

Acest model poate fi utilizat pe post de boxe frontale intr-un sistem dedicat Home Cinema, cat si intr-un sistem Stereo dedicatCuvintele Laboratorului:

Cesar este rezultatul anilor dedicați cercetării și dezvoltării.

Tweeter-ul este fabricat din același material ca difuzorul de medii ce oferă un sunet lipsit de distorsiuni si redarea vociilor cat si a pasajelor muzicale aglomerate se face cu naturalete si cu usurinta, boxa neavand niciodata sentimentul de saturatie indiferent de volum

O atenție deosebită a fost acordată componentelor crossover-ului și cablului intern pentru a asigura o transparență totală.

Specificatii Boxe Davis Acoustics Cesar

Specificatii Nominal power : 150 W
Max Power : 250 W
Number of ways : 3
Number of drivers : 3
Sensitivity : 92 dB
Frequency range : 35-40 000 Hz
Tweeter : cone kevlar bobine 20 mm
Midrange: kevlar 17 cm
Woofer : 25 cm cellulose
Dimensions (cm) : 102 x 29 x 40
Weight (kg) : 40
Impédance : 4 ohms (mini)
Crossover (cut off) : 250 / 3500 Hz

Davis Acoustics - calitate si accesibilitate fara compromisuri

De peste 25 de ani, compania Davis Acoustics rămâne consecventă în căutarea perfecțiunii audio. Boxele și difuzoarele concepute de compania franceză sunt menite să reproducă sunetul cu cât mai multă acurețe, astfel încât să fie capabile să satisfacă așteptările celor mai exigenți clienți. Fie că este vorba de gama de mici dimensiuni (foarte accesibilă din punct de vedere al prețului), sau de liniile de top, orice audiofil va simți emoția reală a sunetului.

Încă de la începuturi, Davis Acoustics și-a proiectat și construit propriile componente (drivere, bobine, magneți etc). Foarte important, totul se produce manual în propria fabrică din Franța, iar acest lucru garantează nu doar calitatea produslui final, ci și calificarea înaltă a personalului implicat în proces, personal care cunoaște în detaliu fiecare produs, de la stadiul de schiță și până la expedierea către utilizatorul final.

Michel Visan (creatorul majorității boxelor, fost inginer la Vega, Siare și Audax) a fondat Davis Acoustics în 1986, iar firma era menită să fie o simplă afacere de familie. Pornind cu doar doi angajați în atelierul aflat în curtea propriei case, a ajuns să se extindă până la stadiul de companie, construind o fabrică dedicată în Troyes, unde astăzi se produc peste 300 de modele de difuzoare exportate în toată lumea și adulate de DIY-eri (Do It Yourself), pasionații care-și construiesc propriile componente și sisteme.

Zgârcenia în favoarea profitului e o noțiune straină proprietarilor companiei, astfel că, dintotdeauna, accentul s-a pus pe cele mai noi tendințe tehnologice și pe cele mai avangardiste materiale din domeniu. Încă de la începuturi, la construcția difuzoarelor se foloseau materiale precum kevlarul sau carbonul. În chiar anul înființării companiei, 1986, deja introduceau pe piață primele boxe auto hi-fi sub emblema Davis, iar în 2011 lansau driverul 20DE8, un difuzor de bandă largă considerat și acum unul dintre cele mai bune construite vreodată la nivel mondial, ajuns în scurt timp la nivel de produs-cult. Curajul și dedicarea în dezvoltarea unui asemenea produs le-a fost răsplătită din plin de succesul de care acest driver de bandă largă (folosit inclusiv la MV One, propriul model de boxe High End), se bucură pe toate meridianele. Criticii și utilizatorii au fost fermecați de la început și încearcă și acum să înțeleagă cum au reușit inginerii francezi să producă un asemenea sunet fără să implice niciun fel de filtru sau crossovere, folosind doar o cutie de lemn și un difuzor de bandă largă.  

Tradiția excelenței în design și tehnologie și a dedicării față de audiofilii pasionați este continuată în prezent de către fiul lui Michel Vian, dezideratul suprem al companiei fiind același - oferirea unei experiențe audio speciale și personale, în care sunetul livrat este natural, autentic, viu, oferirea unei experiențe Davis totale.

 

Nu sunt recenzii pentru Boxe Davis Acoustics Cesar. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare