Boxe Dali Zensor Vokal

  • Boxe Dali Zensor Vokal
  • Boxe Dali Zensor Vokal
  • Boxe Dali Zensor Vokal
  • Boxe Dali Zensor Vokal
  • Boxe Dali Zensor Vokal
1258,00 RON / Bucata

Cantitate:
+
De la: 209.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pretul mentionat este pentru 1 bucata

Zensor Vokal este o box─â centru pentru sisteme surround.

Rolul de boxă centrală este cel mai important într-un sistem surround deoarece trebuie să redea majoritatea dialogului din filme. Este evident că este esenţială acurateţea redării frecvenţelor pe care le poate acoperi vocea umană, cu realism și dinamică. La proiectarea acestei incinte, acesta a fost principalul aspect de care s-a ţinut cont, fără a se face vreun rabat de la echilibrul tonal și timbral specific gamei Zensor.

Pentru o integrare perfectă, Zensor Vokal ar trebui amplasat imediat sub televizor, pe un raft. Vokal are și un port bas-reflex orientat către faţă, soluţie care facilitează integrarea cu un subwoofer precum Dali SUB E-12F, în cazul unor sisteme cu necesităţi mai mari de putere.

Zensor Vokal completează perfect incintele din seria Zensor pentru a alcătui un sistem surround capabil să creeze o senzaţie realistă de imersiune în filmul urmărit.

Specificatii Boxe Dali Zensor Vokal

Specificatii Alte caracteristici: Magnetic shielding: Semi magnetic shieldedBass reflex tuning frequency [Hz] (for bass reflex systems): 45Connection input(s): Single WireRecommended placements: Above Below TV Screen
Descriere: Bass Reflex
Difuzoare: High frequency driver, Quantity: 25 mmHigh frequency driver, Diaphragm type: Soft Textile DomeLow frequency driver, Quantity: 2 x 5.25Low frequency driver, Diaphragm type: Wood Fibre Cone
Dimensiuni: 161 x 441 x 288
Frecventa crossover: 2.400 Hz
Greutate: 6.8 kg
Impedanta nominala (EN 600065): 6 ohmi
Putere RMS: Recommended amp. power: 30 - 120 W
Raspuns in frecventa: Frequency range+/- 3 dB [Hz] min: 47Frequency range+/- 3 dB [Hz] max: 26.500
Sensibilitate (2,83V/1 m): 88.5 dB

Nu sunt recenzii pentru Boxe Dali Zensor Vokal. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare