Boxe Dali Zensor 7

  • Boxe Dali Zensor 7
  • Boxe Dali Zensor 7
  • Boxe Dali Zensor 7
  • Boxe Dali Zensor 7
  • Boxe Dali Zensor 7
3779,00 RON / Pereche

Cantitate:
+
De la: 629.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Modelul de vârf al seriei, Zensor 7 este o boxă de podea cu o înălţime de aproape 1 m. Impactul vizual puternic al impunătoarei incinte finisată cu multe straturi de lac super-lucios este dublat de cel sonor. Zensor 7 este soluţia potrivită în cazul în care căutaţi o pereche de incinte pentru o cameră medie / mare și cu un buget moderat.

Zensor 7 este echipată cu două difuzoare de 7. Dali a preferat să folosească difuzoare cu membrane substanţial mai mari decât cele folosite în mod uzual pentru a putea oferi o dinamică superioară reprodusă cu realism. Tweeterul utilizat pentru frecvenţele înalte are o masă redusă la jumătate faţă de majoritatea tweeterelor similare aflate pe piaţă. Masa redusă permite reproducerea unor înalte curate și cristaline.

Detaliile constructive sunt tratate cu mare atenţie iar forma nu este neglijată în detrimentul funcţiunii. Marginile rotunjite nu dau doar un aspect elegant ci și contribuie la diminuarea difracţiei și, implicit, a distorsiunilor. Atât pentru panoul frontal, cât și pentru baza boxei, s-a utilizat aluminiul masiv. O grilă detașabilă a fost inclusă pentru a proteja difuzoarele și pentru a completa aspectul general al incintei.

În concluzie, Dali a dorit să facă din Zensor 7 o boxă care să ofere o experienţă unică și deplin satisfăcătoare, respectând tradiţia și experienţa acumulată în timp cu dorinţa de a inova și de a căuta mereu progresul. Zensor 7 este capabilă să reproducă chiar și cele mai fine detalii dintr-un semnal stereofonic, cu putere și autoritate. Pot fi folosite cu mare succes și pe post de boxe frontale într-un sistem surround.

Specificatii Boxe Dali Zensor 7

Specificatii Alte caracteristici: Maximum SPL [dB]: 110Bass reflex tuning frequency [Hz] (for bass reflex systems): 40Connection input(s): Single Wire
Descriere: Bass Reflex
Difuzoare: High frequency driver, Quantity: 25 mmHigh frequency driver, Diaphragm type: Soft Textile DomeLow frequency driver, Quantity: 2 x 7Low frequency driver, Diaphragm type: Wood Fibre Cone
Dimensiuni: 978 x 205 x 312
Frecventa crossover: 2.400 Hz
Greutate: 14.9 kg
Impedanta nominala (EN 600065): 6 ohmi
Putere RMS: Recommended amp. power: 30 - 150 W
Raspuns in frecventa: Frequency range+/- 3 dB [Hz] min: 40Frequency range+/- 3 dB [Hz] max: 26.500
Sensibilitate (2,83V/1 m): 90 dB

Nu sunt recenzii pentru Boxe Dali Zensor 7. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare