Boxe Dali Zensor 5

  • Boxe Dali Zensor 5
  • Boxe Dali Zensor 5
  • Boxe Dali Zensor 5
  • Boxe Dali Zensor 5
2968,00 RON / Pereche

Cantitate:
+
De la: 494.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pretul mentionat este pentru 1 pereche

În ziua de azi, performanţele acustice nu mai sunt suficiente pentru a-i satisface pe cei mai pretenţioși clienţi fără să fie dublate de un finisaj impecabil și un aspect deosebit. Dali Zensor 5 face faţă cu brio pe toate planurile.

Panoul frontal al boxei este finisat la cele mai înalte cote cu ajutorul unui lac extra-lucios, dezvoltat special pentru seria Zensor. Incinta este confecţionată din MDF, conţine multiple ranforsări pentru mărirea rigidităţii și este îmbrăcată într-un vinil de excelentă calitate, care îi conferă un aspect discret dar incitant. Volumul este tratat pe interior cu un material antifonant pentru a elimina rezonanţele nedorite.

La Zensor 5 întâlnim toate opţiunile constructive folosite și în cazul modelului superior, Zensor 7: grilă de protecţie detașabilă, bază din aluminiu petru o stabilitate mărită, port bass-reflex orientat către faţă, un singur set de terminale de cea mai bună calitate pentru conectarea la amplificator. Deși au cu 15 cm mai puţin decât modelul superior, Zensor 5 au o înălţime de peste 80 cm și permit o integrare excelentă în decor prin aspectul lor deosebit.

Cele două difuzoare de 5 1/4 sunt dezvoltate special pentru această serie și beneficiază de toată competenţa și experienţa inginerilor de la Dali. Randamentul mare asigură un comportament excelent pe întreaga plajă de frecvenţe acoperită.

Zensor 5 sunt o alegere potrivită dacă doriţi să îmbinaţi performanţele excelente cu un design modern, de un bun-gust desăvârșit, în buna tradiţie audiofilă daneză.

Specificatii Boxe Dali Zensor 5

Specificatii Alte caracteristici: Maximum SPL [dB]: 108Bass reflex tuning frequency [Hz] (for bass reflex systems): 44Connection input(s): Single Wire
Descriere: Bass Reflex
Difuzoare: High frequency driver, Quantity: 25 mmHigh frequency driver, Diaphragm type: Soft Textile DomeLow frequency driver, Quantity: 2 x 5,25Low frequency driver, Diaphragm type: Wood Fibre Cone
Dimensiuni: Cu baza: 840 x 162 x 273
Frecventa crossover: 2.400 Hz
Greutate: 10.3 kg
Impedanta nominala (EN 600065): 6 ohmi
Putere RMS: Recommended amp. power: 30 - 150 W
Raspuns in frecventa: Frequency range+/- 3 dB [Hz] min: 43Frequency range+/- 3 dB [Hz] max: 26.500
Sensibilitate (2,83V/1 m): 88 dB

Nu sunt recenzii pentru Boxe Dali Zensor 5. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare