Boxe Dali Zensor 3

  • Boxe Dali Zensor 3
  • Boxe Dali Zensor 3
  • Boxe Dali Zensor 3
1795,00 RON / Pereche

Cantitate:
+
De la: 299.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Zensor 3 este cel mai nou membru al acestei multi-premiat─â gam─â de incinte acustice fabricat─â de Dali.

Deși este un model de incintă de raft, obiectivul propus și atins de către proiectanţi a fost ca să ofere performanţe cât mai apropiate de cele ale modelelor de podea. Astfel, a fost utilizat același tweeter ca și la modelul inferior, Zensor 1, dar difuzorul de medii bași a fost dezvoltat special pentru acest model, pornind de la tehnologiile utilizate pentru vârful de gamă, modelul Zensor 7. Rezultatul este un răspuns în frecvenţă îmbunătăţit în mod categoric faţă de Zensor 1, o incintă de raft care oferă un bas puternic, adânc și controlat.

Membrana difuzorului de medii/bași este fabricată dintr-un amestec de pastă de hârtie cu granulaţie fină armată cu fibre din lemn. Această construcţie este specifică fabricantului Dali. Membranele difuzoarelor sunt ușoare și rigide pentru a putea reda cu precizie toate microdetaliile conţinute în materialul muzical reprodus.

Difuzorul de 7 are o suprafaţă mai mare cu 15% faţă de cel de 6 1/2. Astfel, Zensor 3 livrează aceeași presiune sonoră cu o excursie mai mică a membranei, rezultatul fiind o dinamică superioară a sunetului redată cu un efort mai mic.

Îmbunătăţirile aduse difuzorului nu se opresc aici. Special pentru acest model a fost adoptată o bobină cu patru straturi (faţă de două utilizate în mod normal). Înfășurările bobinei sunt realizate din conductor de aluminiu acoperit cu cupru iar magnetul puternic asigură un bas controlat și precis pe lângă mediile reproduse perfect.

Tweeterul cu calotă moale folosit pentru Zensor 3 este o alegere judicioasă și verificată. Înaltele sunt reproduse detaliat și precis, cu o bună extensie în frecvenţă, cu o dispersie largă și cu coloraţii nesemnificative.

Specificatii Boxe Dali Zensor 3

Specificatii Alte caracteristici: Maximum SPL [dB] 108
Descriere: Bass Reflex
Difuzoare: High Frequency Driver 1 x 25 mm Soft Textile Dome
Low Frequency Driver 1 x 7 Wood Fibre Cone
Dimensiuni: 351 x 205 x 293
Frecventa crossover: 2,600 Hz
Greutate: 6.3 kg
Impedanta nominala (EN 600065): [├óÔÇ×┬Ž] 6
Putere RMS: Recommended Amplifier Power [W] 25 - 125
Raspuns in frecventa: (+/-3 dB) [Hz] 50 - 26,500
Sensibilitate (2,83V/1 m): 88.0

Nu sunt recenzii pentru Boxe Dali Zensor 3. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare