Boxe Dali Zensor 1

  • Boxe Dali Zensor 1
  • Boxe Dali Zensor 1
  • Boxe Dali Zensor 1
  • Boxe Dali Zensor 1
  • Boxe Dali Zensor 1
1254,00 RON / Pereche

Cantitate:
+
De la: 209 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Zensor 1 sunt atât de mici încât pot fi luate acasă la subţioară. În ciuda dimensiunilor modeste pot oferi extrem de multă muzică, în buna tradiţie audiofilă daneză.

Cel mai mic model din gama Zensor, Zensor 1 este o alegere flexibilă, putând fi utilizat cu succes atât ca pereche de boxe principală într-un sistem stereo cât și ca boxe de spate într-un sistem surround, alături de modelele superioare din gama Zensor. În configuraţia stereo, un subwoofer poate fi integrat cu succes pentru a întări răspunsul în frecvenţele joase.

Bun la toate, Zensor 1 merge perfect în camere mici sau medii, în configuraţie stereo. În cazul în care dimensiunile camerei sunt mai mari, vă recomandăm să urcaţi în gamă, fie la modelul de raft superior (Zensor 3), fie la boxele de podea Zensor 5 sau Zensor 7.

Chiar dacă este cel mai mic și ieftin model din gama Zensor, lui Zensor 1 nu-i lipsesc trăsăturile specifice Dali: difuzorul de medii/bași cu membrană ușoară și rigidă din fibre de lemn care asigură un sunet dinamic, detaliat și clar, precum și tweeterul ultra-ușor care asigură o extensie deosebită în domeniul frecvenţelor înalte.

Incinta este perfectă pentru a fi integrată într-o locuinţă modernă. Finisajul este făcut cu un lac super-lucios de foarte bună calitate iar dimensiunile fizice reduse permit amplasarea ei în orice spaţiu ( înălţime - 27.4 cm / lăţime - 16.2 cm / adâncime - 22 cm / volum - 6 l ).

Dali ia în serios fabricarea incintelor, indiferent de gama de preţ pe care o vizează. Chiar dacă este un model entry-level, Zensor 1 beneficiază de toate principiile inginerești folosite și în proiectarea modelelor superioare: antifonarea exemplară, rigiditatea internă a incintei și acordajul portului bas-reflex, orientat spre spate.

Zensor 1 reușesc să transforme curentul debitat de amplificator în energie acustică pură, fără pierderi sau limitări, iar încântarea oferită este atât muzicală cât și vizuală, sunetul curat și coerent fiind dublat de un design de bun gust..

Specificatii Boxe Dali Zensor 1

Specificatii Alte caracteristici: Maximum SPL [dB]: 106Bass reflex tuning frequency [Hz]: 51,5Connection input(s): Single wireRecommended placement: Shelf, On-WallMagnetic shielding: Semi magnetic shielded
Descriere: Bass reflex
Difuzoare: High frequency driver: 1 x 25 mm Soft textile dome
Low frequency driver: 1x 5.25 Wood Fibre cone
Dimensiuni: Cu baza: 274 x 162 x 220
Frecventa crossover: 2.900 Hz
Greutate: 4.2 kg
Impedanta nominala (EN 600065): 6 ohmi
Putere RMS: Recommended amplifier power [W]:25 - 100
Raspuns in frecventa: (+/- 3dB) [Hz]: 53 - 26.500
Sensibilitate (2,83V/1 m): (2,83 V/1 m) [dB]: 85,5

Nu sunt recenzii pentru Boxe Dali Zensor 1. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare