Boxe Dali Rubicon LCR

  • Boxe Dali Rubicon LCR
  • Boxe Dali Rubicon LCR
  • Boxe Dali Rubicon LCR
  • Boxe Dali Rubicon LCR
  • Boxe Dali Rubicon LCR
4445,00 RON / Bucata

Cantitate:
+
De la: 740.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Omul aflat în spatele Dali (Danish Audiophile Loudspeaker Industry), Peter Lyngdorf, este venit direct din rândurile pasionaţilor de muzică iar motivaţia lui a fost de a realiza boxe de înaltă fidelitate care să-i poată satisface chiar și pe cei mai exigenţi clienţi.

Gama Rubicon reprezintă încununarea a peste 30 de ani de inovaţie permanentă în sunet făcută de Dali. Este evoluţia multi-premiatei serii Epicon și reprezintă boxe adresate iubitorilor împătimiţi de muzică, capabile să te transporte în sala de concert sau studio, direct în mijlocul actului muzical.


Rubicon LCR este o boxă destinată a fi montată pe perete. Rubicon LCR utilizează același Modul Tweeter Hibrid ca și boxele de podea ale gamei și același woofer de 6.5. Boxa a fost concepută astfel încât portul de bas să conlucreze cu peretele pe care este montată și să livreze un bas uimitor care face redundantă utilizarea unui subwoofer. Mai mult, LCR poate fi folosit atât ca boxe stereo cât și ca boxă centru într-un sistem surround (modulul de înalte poate fi rotit cu 90 de grade în cazul așezării boxei în poziţia culcat).

Wooferele de 6.5 folosite de boxele din gama Rubicon folosesc magneţi Dali SMC (Soft Magnetic Compound), un sistem inovator de magneţi care nu conduc electricitatea, turnaţi din granule individuale acoperite cu un înveliș magnetic. Acest sistem a fost conceput iniţial pentru gama Epicon. Membranele difuzoarelor sunt realizate din fibre din lemn, o soluţie care îmbină perfect masa redusă cu rigiditatea excelentă. Suspensiile difuzoarelor sunt concepute special pentru gama Rubicon pe principiul 'low-loss', o suspensie ușoară și care conferă un randament excelent difuzorului, energia consumată pentru deplasarea membranei fiind minimă. Rezultatul este o dinamică excepţională și detalii perfecte reproduse chiar și la audiţii în surdină.

Modulul Tweeter Hibrid este folosit la reproducerea frecvenţelor înalte. Este o soluţie tipică Dali și constă în utilizarea a două tweetere de construcţie diferită, care se completează reciproc. Rubicon folosește un nou tweeter cu calotă de 29 mm și un ribbon de 17 x 45 mm ( difuzor magneto-static ). Rezultatul este impresionant, înaltele sunt redate cu acurateţe, pe un spectru larg ( pornind de la 2.5 kHz și mergând la peste 30 kHz) și cu o dispersie largă astfel încât sweet-spotul (locul ideal de audiţie) să fie generos.

Panoul frontal este realizat din MDF de 25 mm. În interiorul incintelor sunt montate rigidizări complexe care elimină rezonanţele nedorite. Finisajele sunt deosebite, formele sunt moderne, elegante și delicate.

Bornele sunt placate cu aur și permit conectarea prin cablu de boxe terminat cu banane sau papuci sau chiar cablu simplu. Crossoverul este montat direct pe terminale pentru un traseu de semnal cât mai scurt.

Boxele din gama Rubicon sunt proiectate și realizate exclusiv în Danemarca.

Pretul mentionat este pentru 1 bucata

Specificatii Boxe Dali Rubicon LCR

Specificatii Alte caracteristici: Maximum SPL [dB] 109
Crossover Principle 2 + ┬Ż-way
Bass Reflex Tuning Frequency [Hz] 49,0
Connection input(s) Single Wire
Recommended Distance From Wall [cm] 0 - 30
Descriere: Enclosure Type Bass Reflex
Difuzoare: High Frequency Drivers 1 x 17 x 45 mm Ribbon
1 x 29 mm Soft Textile Dome
Low Frequency Driver 1 x 6┬Ż Wood Fibre Cone
Dimensiuni: 468 x 278 x 146
Frecventa crossover: 3,100/ 14,000
Greutate: 8 kg
Impedanta nominala (EN 600065): 4 ohm
Putere RMS: Recommended Amplifier Power [W] 20 - 150
Raspuns in frecventa: 59 - 34.000
Sensibilitate (2,83V/1 m): 89.0

Nu sunt recenzii pentru Boxe Dali Rubicon LCR. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare