Boxe Dali Rubicon 5

  • Boxe Dali Rubicon 5
  • Boxe Dali Rubicon 5
  • Boxe Dali Rubicon 5
  • Boxe Dali Rubicon 5
  • Boxe Dali Rubicon 5
12451,00 RON / Pereche

Cantitate:
+
De la: 2075.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Omul aflat în spatele Dali (Danish Audiophile Loudspeaker Industry), Peter Lyngdorf, este venit direct din rândurile pasionaţilor de muzică iar motivaţia lui a fost de a realiza boxe de înaltă fidelitate care să-i poată satisface chiar și pe cei mai exigenţi clienţi.

Gama Rubicon reprezintă încununarea a peste 30 de ani de inovaţie permanentă în sunet făcută de Dali. Este evoluţia multi-premiatei serii Epicon și reprezintă boxe adresate iubitorilor împătimiţi de muzică, capabile să te transporte în sala de concert sau studio, direct în mijlocul actului muzical.


Rubicon 5 este cel mai mic model de boxă de podea din gamă. A fost proiectată pentru a fi integrată cu ușurinţă în locuinţele normale. Rubicon 5 lucrează în mod optim în camere de dimensiuni reduse. Folosește același Modul Tweeter Hibrid ca și modelele superioare (Rubicon 6 și 8) și un difuzor de medii / joase de 6.5

Wooferele de 6.5 folosite de boxele din gama Rubicon folosesc magneţi Dali SMC (Soft Magnetic Compound), un sistem inovator de magneţi care nu conduc electricitatea, turnaţi din granule individuale acoperite cu un înveliș magnetic. Acest sistem a fost conceput iniţial pentru gama Epicon. Membranele difuzoarelor sunt realizate din fibre din lemn, o soluţie care îmbină perfect masa redusă cu rigiditatea excelentă. Suspensiile difuzoarelor sunt concepute special pentru gama Rubicon pe principiul 'low-loss', o suspensie ușoară și care conferă un randament excelent difuzorului, energia consumată pentru deplasarea membranei fiind minimă. Rezultatul este o dinamică excepţională și detalii perfecte reproduse chiar și la audiţii în surdină.

Modulul Tweeter Hibrid este folosit la reproducerea frecvenţelor înalte. Este o soluţie tipică Dali și constă în utilizarea a două tweetere de construcţie diferită, care se completează reciproc. Rubicon folosește un nou tweeter cu calotă de 29 mm și un ribbon de 17 x 45 mm ( difuzor magneto-static ). Rezultatul este impresionant, înaltele sunt redate cu acurateţe, pe un spectru larg ( pornind de la 2.5 kHz și mergând la peste 30 kHz) și cu o dispersie largă astfel încât sweet-spotul (locul ideal de audiţie) să fie generos.

Panoul frontal este realizat din MDF de 25 mm. În interiorul incintelor sunt montate rigidizări complexe care elimină rezonanţele nedorite. Finisajele sunt deosebite, formele sunt moderne, elegante și delicate.

Bornele sunt placate cu aur și permit conectarea prin cablu de boxe terminat cu banane sau papuci sau chiar cablu simplu. Crossoverul este montat direct pe terminale pentru un traseu de semnal cât mai scurt. Boxele pot fi conectate și în sistem biwiring / biamping ( legarea separată a difuzoarelor de înalte faţă de cele de bas la unul sau mai multe amplificatoare). Pachetul include piciorușe cauciucate și de tip spike.

Boxele din gama Rubicon sunt proiectate și realizate exclusiv în Danemarca.

Pretul mentionat este pentru 1 pereche


Specificatii Boxe Dali Rubicon 5

Specificatii Alte caracteristici: Maximum SPL [dB] 107
Crossover Principle 2┬Ż + ┬Ż-way
Connection input(s) Bi-Wire
Recommended Distance From Wall [cm] 20 - 150
Descriere: Bass Reflex
Bass Reflex Tuning Frequency [Hz] 39.0
Difuzoare: High Frequency Drivers 1 x 17 x 45 mm Ribbon
1 x 29 mm Soft Textile Dome
Low Frequency Driver 1 x 6┬Ż Wood Fibre Cone
Dimensiuni: 890 x 195 x 339
Frecventa crossover: 2,900/ 14,000
Greutate: 15.7 kg
Impedanta nominala (EN 600065): 4 ohm
Putere RMS: Recommended Amplifier Power [W] 60 - 150
Raspuns in frecventa: 45 - 34.000
Sensibilitate (2,83V/1 m): 86.0

Nu sunt recenzii pentru Boxe Dali Rubicon 5. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare