Boxe Dali Rubicon 2

  • Boxe Dali Rubicon 2
  • Boxe Dali Rubicon 2
  • Boxe Dali Rubicon 2
7999,00 RON / Pereche

Cantitate:
+
De la: 1333.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pretul mentionat este pentru 1 pereche

Omul aflat în spatele Dali (Danish Audiophile Loudspeaker Industry), Peter Lyngdorf, este venit direct din rândurile pasionaţilor de muzică iar motivaţia lui a fost de a realiza boxe de înaltă fidelitate care să-i poată satisface chiar și pe cei mai exigenţi clienţi.

Gama Rubicon reprezintă încununarea a peste 30 de ani de inovaţie permanentă în sunet făcută de Dali. Este evoluţia multi-premiatei serii Epicon și reprezintă boxe adresate iubitorilor împătimiţi de muzică, capabile să te transporte în sala de concert sau studio, direct în mijlocul actului muzical.

Rubicon 2 este singura boxă de raft a gamei Rubicon, echipată cu un tweeter cu calotă moale de 29 mm și cu un difuzor de medii/joase de 6.5.

În ciuda dimensiunilr reduse, Rubicon 2 oferă un sunet mare, bogat în detalii, dinamic și cu un bas adânc și controlat.


Wooferele de 6.5 folosite de boxele din gama Rubicon folosesc magneţi Dali SMC (Soft Magnetic Compound), un sistem inovator de magneţi care nu conduc electricitatea, turnaţi din granule individuale acoperite cu un înveliș magnetic. Acest sistem a fost conceput iniţial pentru gama Epicon. Membranele difuzoarelor sunt realizate din fibre din lemn, o soluţie care îmbină perfect masa redusă cu rigiditatea excelentă. Suspensiile difuzoarelor sunt concepute special pentru gama Rubicon pe principiul 'low-loss', o suspensie ușoară și care conferă un randament excelent difuzorului, energia consumată pentru deplasarea membranei fiind minimă. Rezultatul este o dinamică excepţională și detalii perfecte reproduse chiar și la audiţii în surdină.


Panoul frontal este realizat din MDF de 25 mm. În interiorul incintelor sunt montate rigidizări complexe care elimină rezonanţele nedorite. Finisajele sunt deosebite, formele sunt moderne, elegante și delicate.

Bornele sunt placate cu aur și permit conectarea prin cablu de boxe terminat cu banane sau papuci sau chiar cablu simplu. Crossoverul este montat direct pe terminale pentru un traseu de semnal cât mai scurt.

Boxele din gama Rubicon sunt proiectate și realizate exclusiv în Danemarca.

Specificatii Boxe Dali Rubicon 2

Specificatii Alte caracteristici: Maximum SPL [dB] 107
Connection input(s) Single Wire
Recommended Distance From Wall [cm] 20 - 120
Difuzoare: High Frequency Driver 1 x 29 mm Soft Textile Dome
Low Frequency Driver 1 x 6┬Ż Wood Fibre Cone
Dimensiuni: 353 x 195 x 335
Frecventa crossover: 3100
Greutate: 8.0 kg
Impedanta nominala (EN 600065): 4 ohm
Putere RMS: Recommended Amplifier Power [W] 40 - 150
Raspuns in frecventa: 50 - 26.000
Sensibilitate (2,83V/1 m): 87.0

Nu sunt recenzii pentru Boxe Dali Rubicon 2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare