Boxe Dali Mentor Menuet

  • Boxe Dali Mentor Menuet
  • Boxe Dali Mentor Menuet
  • Boxe Dali Mentor Menuet
4700,00 RON / Pereche

Cantitate:
+
De la: 783.33 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Este cea mai nouă și cea mai mică boxă din gama Mentor, un minimonitor cu un sunet surprinzător pentru dimensiunile sale.

Mentor Menuet este echipat cu un tweeter clasic cu calotă moale de 28 mm și un woofer de 4.5. Înalte cristaline și detaliate, medii dinamice și bas curat. Difuzorul folosit pentru medii/joase este optimizat pentru o dinamică deosebită a sunetului, chiar și decupajul făcut în panou este mai mare decât ar fi normal. Tweeterul de 28 mm este extrem de rapid datorită masei reduse ( calota este cu circa 30% mai ușoară decât cele folosite în tweeterele uzuale cu aceeași dimensiune) și a magnetului excepţional din neodymium.

Ambele difuzoare sunt proiectate de Dali iar restul detaliilor sunt tratate cu aceeași seriozitate: finisaje impecabile, borne solide și un crossover de cea mai bună calitate.

Mentor Menuet este gândit pentru a fi amplasat pe raft sau chiar direct pe perete. Pentru fixarea de perete se folosește un suport special care păstrează distanţa optimă între peretele din spate și portul bas-reflex. Incinta este prevăzută în acest scop cu două piuliţe îngropate.

Pretul mentionat este pentru 1 pereche

Specificatii Boxe Dali Mentor Menuet

Specificatii Alte caracteristici: Maximum SPL [dB]: 105Bass reflex tuning frequency [Hz]: 63,0Connection output(s): Single wireRecommended placement: StandShelfOn-WallConnection output(s): Single wire
Descriere: Bass reflex
Difuzoare: High frequency driver: 1 x 28 mm Soft textile domeLow frequency driver: 1 x 4 1/2
Dimensiuni: 250 X 150 X 230
Frecventa crossover: 3.000
Greutate: 4.1 kg
Impedanta nominala (EN 600065): 4 ohms
Putere RMS: Recommended amplifier power [W]: 20 - 100
Raspuns in frecventa: (+/- 3dB) [Hz]: 59 - 25.000
Sensibilitate (2,83V/1 m): (2,83 V/1 m) [dB]: 86,0

Nu sunt recenzii pentru Boxe Dali Mentor Menuet. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare