Boxe Dali Lektor LCR

  • Boxe Dali Lektor LCR
  • Boxe Dali Lektor LCR
1299,00 RON / Bucata

Cantitate:
+
De la: 216.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Gama Lektor a fost dezvoltată în ideea de a aduce la un preţ accesibil tehnologiile și materialele care au făcut faimoasă seria Ikon. Boxele din gama Lektor se pretează a fi folosite în sisteme stereo sau home-cinema, în diferite configuraţii.

Lektor 2 folosește două difuzoare de medii/bași de 5 și tweeter de 28 mm caracteristic gamei.

Așa cum sugerează și denumirea, Lektor LCR poate fi folosit pe post de boxă faţă (stânga-dreapta) sau boxă centrală într-un sistem surround.
Poate fi amplasată atât în poziţie verticală cât și orizontală, fără ca acest lucru să-i afecteze performanţele acustice.
Cea mai versatilă boxă din seria Lektor, LCR poate fi montată pe stand, pe perete sau chiar direct pe masă, fiind dotată cu piciorușe din cauciuc.

Lektor LCR poate conlucra perfect cu un subwoofer Lektor SUB datorită acordajului celor două porturi bas-reflex orientate către faţă.

Difuzoarele de medii/bași (wooferele) sunt o soluţie originală Dali, au membranele din hârtie ranforsată cu fibre de lemn, cu masă redusă și rigiditate superioară. Rezultatul este un difuzor rapid, capabil să redea o dinamică impresionantă și detalii subtile cu o acurateţe remarcabilă.

Difuzoarele pentru frecvenţe înalte (tweeterele) sunt concepute special pentru seria Lektor. Soluţia este tip calotă moale, de 28 mm diametru (1.1), capabilă să reproducă o bandă largă de frecvenţă la puteri mari, cu o dinamică excelentă. Lentila acustică adoptată permite un răspuns foarte bun off-axis și o dispersie mare, rezultatul fiind un sunet neagresiv pe un spaţiu larg de audiţie.

Boxele au un aspect modern, minimalist. Panoul frontal este finisat mat gri-închis și are marginile rotunjite, iar difuzoarele sunt montate cu șuruburi ascunse.

Măștile detașabile sunt transparente din punct de vedere acustic, au o difracţie minimă pentru a nu interfera cu răspunsul boxei. Prinderea de boxă se face în locașuri speciale din aluminiu, forma urmând funcţiunii.

Bornele sunt aurite și permit utilizarea cablurilor de boxe fără terminaţii sau dotate cu banane de 4 mm și sunt prevăzute cu o protecţie mecanică din plastic care împiedică scurtcircuitarea. Crossoverul este cuplat direct la terminale pentru o cale de semnal cât mai scurtă.

Pretul mentionat este pentru 1 bucata

Specificatii Boxe Dali Lektor LCR

Specificatii Alte caracteristici: Maximum SPL [dB]: 109Bass reflex tuning frequency [Hz]: 45,5Connection input(s): Single wireRecommended placement: On-WallAbove/below TV/Screen
Descriere: Bass reflex
Difuzoare: High frequency driver: 1 x 28 mm Soft textile domeLow frequency driver: 2 x 5 Wood fibre cone
Dimensiuni: 600 X 172 X 175
Frecventa crossover: 3.200 Hz
Greutate: 7 kg
Putere RMS: Recommended amplifier power [W]: 25 - 120
Raspuns in frecventa: (+/- 3dB) [Hz]: 52 - 27.000
Sensibilitate (2,83V/1 m): (2,83 V/1 m) [dB]: 87,5

Nu sunt recenzii pentru Boxe Dali Lektor LCR. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare