Boxe Dali Lektor 8

  • Boxe Dali Lektor 8
  • Boxe Dali Lektor 8
  • Boxe Dali Lektor 8
5949,00 RON / Pereche

Cantitate:
+
De la: 991.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pretul mentionat este pentru 1 pereche

Gama Lektor a fost dezvoltată în ideea de a aduce la un preţ accesibil tehnologiile și materialele care au făcut faimoasă seria Ikon. Boxele din gama Lektor se pretează a fi folosite în sisteme stereo sau home-cinema, în diferite configuraţii.

Lektor 8 este vârful gamei Lektor, o boxă de podea, pe trei căi, cu două difuzoare de bas de 8, un difuzor de medii de 5 și un tweeter de 28 mm.

Principiul constructiv este de tip bas-reflex, cu porturi independente orientate și în faţă și în spate, pentru a evita turbulenţele provocate de un port de mari dimensiuni și pentru a asigura un răspuns cât mai jos în frecvenţă, clar și precis.

Lektor 8 oferă un sunet mare, realist și dinamic, cu o extensie excelentă în frecvenţă, fie că vorbim despre un sistem stereo sau home-cinema.

Difuzoarele de medii/bași (wooferele) sunt o soluţie originală Dali, au membranele din hârtie ranforsată cu fibre de lemn, cu masă redusă și rigiditate superioară. Rezultatul este un difuzor rapid, capabil să redea o dinamică impresionantă și detalii subtile cu o acurateţe remarcabilă.

Difuzoarele pentru frecvenţe înalte (tweeterele) sunt concepute special pentru seria Lektor. Soluţia este tip calotă moale, de 28 mm diametru (1.1), capabilă să reproducă o bandă largă de frecvenţă la puteri mari, cu o dinamică excelentă. Lentila acustică adoptată permite un răspuns foarte bun off-axis și o dispersie mare, rezultatul fiind un sunet neagresiv pe un spaţiu larg de audiţie.

Boxele au un aspect modern, minimalist. Panoul frontal este finisat mat gri-închis și are marginile rotunjite, iar difuzoarele sunt montate cu șuruburi ascunse.

Măștile detașabile sunt transparente din punct de vedere acustic, au o difracţie minimă pentru a nu interfera cu răspunsul boxei și pot fi puse astfel încât să acopere sau nu tweeterul. Prinderea de boxă se face în locașuri speciale din aluminiu, forma urmând funcţiunii.

Bornele sunt aurite și permit utilizarea cablurilor de boxe fără terminaţii sau dotate cu banane de 4 mm și sunt prevăzute cu o protecţie mecanică din plastic care împiedică scurtcircuitarea. Crossoverul este cuplat direct la terminale pentru o cale de semnal cât mai scurtă.

Boxele sunt dotate cu piciorușe tip spike, cu filet metric de 8 mm, pentru a minimaliza influenţa vibraţiilor boxei asupra calităţii sunetului reprodus.

Specificatii Boxe Dali Lektor 8

Specificatii Alte caracteristici: Maximum SPL [dB]: 112Bass reflex tuning frequency [Hz]: 36,0Connection input(s): Single wireMagnetic shielding: Semi magnetic shielded
Descriere: Bass reflex
Difuzoare: High frequency driver: 1 x 28 mm Soft textile domeMidrange frequency driver: 1 x 5 Wood fibre coneLow frequency driver: 2 x 8 Wood fibre cone
Dimensiuni: 1059 X 251 X 370
Frecventa crossover: 600 / 3.500 Hz
Greutate: 24,2 kg
Impedanta nominala (EN 600065): 6 ohmi
Putere RMS: Recommended amplifier power [W]: 40 - 180
Raspuns in frecventa: (+/- 3dB) [Hz]: 39 - 27.000
Sensibilitate (2,83V/1 m): (2,83 V/1 m) [dB]: 89,5

Nu sunt recenzii pentru Boxe Dali Lektor 8. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare