Boxe Dali Lektor 2

  • Boxe Dali Lektor 2
  • Boxe Dali Lektor 2
  • Boxe Dali Lektor 2
  • Boxe Dali Lektor 2
  • Boxe Dali Lektor 2
1749,00 RON / Pereche

Cantitate:
+
De la: 291.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pretul mentionat este pentru 1 pereche

Gama Lektor a fost dezvoltată în ideea de a aduce la un preţ accesibil tehnologiile și materialele care au făcut faimoasă seria Ikon. Boxele din gama Lektor se pretează a fi folosite în sisteme stereo sau home-cinema, în diferite configuraţii.

Lektor 2 este o boxă de raft, cu un difuzor de medii/bași de 5 și tweeterul de 28 mm caracteristic gamei.

Incinta foarte mică asigură o prezenţă discretă în aproape orice amplasament. Deși este gândită în special pentru a fi montată pe raft sau direct pe perete, Lektor 2 poate fi utilizată cu succes pe stand în cazul utilizării în camere mici sau medii (în spaţii mai mari recomandăm modelul superior de boxă de raft, Lektor 3)

Lektor 2 depășește cu mult așteptările pe care le poate genera o boxă atât de mică și oferă un bas surprinzător de profund și o scenă sonoră largă, clarră, tridimensională cu un focus precis și un sunet detaliat și bogat în texturi.

Difuzoarele de medii/bași (wooferele) sunt o soluţie originală Dali, au membranele din hârtie ranforsată cu fibre de lemn, cu masă redusă și rigiditate superioară. Rezultatul este un difuzor rapid, capabil să redea o dinamică impresionantă și detalii subtile cu o acurateţe remarcabilă.

Difuzoarele pentru frecvenţe înalte (tweeterele) sunt concepute special pentru seria Lektor. Soluţia este tip calotă moale, de 28 mm diametru (1.1), capabilă să reproducă o bandă largă de frecvenţă la puteri mari, cu o dinamică excelentă. Lentila acustică adoptată permite un răspuns foarte bun off-axis și o dispersie mare, rezultatul fiind un sunet neagresiv pe un spaţiu larg de audiţie.

Boxele au un aspect modern, minimalist. Panoul frontal este finisat mat gri-închis și are marginile rotunjite, iar difuzoarele sunt montate cu șuruburi ascunse.

Măștile detașabile sunt transparente din punct de vedere acustic, au o difracţie minimă pentru a nu interfera cu răspunsul boxei. Prinderea de boxă se face în locașuri speciale din aluminiu, forma urmând funcţiunii.

Bornele sunt aurite și permit utilizarea cablurilor de boxe fără terminaţii sau dotate cu banane de 4 mm și sunt prevăzute cu o protecţie mecanică din plastic care împiedică scurtcircuitarea. Crossoverul este cuplat direct la terminale pentru o cale de semnal cât mai scurtă.

Portul bas-reflex este acordat perfect și orientat către faţă pentru a facilita așezarea boxelor chiar și lipite de peretele din spate, fără ca acest lucru să compromită răspunsul pe bași.

Specificatii Boxe Dali Lektor 2

Specificatii Alte caracteristici:
Maximum SPL [dB]: 106Bass reflex tuning frequency [Hz]: 50,0Connection input(s): Single wireRecommended placement: StandShelfOn-Wall
Descriere: Bass reflex
Difuzoare: High frequency driver: 1 x 28mm Soft textile domeLow frequency driver: 1 x 5 Wood fibre cone
Dimensiuni: 310 X 176 X 221
Frecventa crossover: 2.700 Hz
Greutate: 4.1 kg
Impedanta nominala (EN 600065): 6 ohmi
Putere RMS: Recommended amplifier power [W]: 25 - 100
Raspuns in frecventa: (+/- 3dB) [Hz]: 49 - 27.000
Sensibilitate (2,83V/1 m): (2,83 V/1 m) [dB]: 85,0

Nu sunt recenzii pentru Boxe Dali Lektor 2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare