Boxe Dali Lektor 1

  • Boxe Dali Lektor 1
  • Boxe Dali Lektor 1
1499,00 RON / Pereche

Cantitate:
+
De la: 249.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Gama Lektor a fost dezvoltată în ideea de a aduce la un preţ accesibil tehnologiile și materialele care au făcut faimoasă seria Ikon. Boxele din gama Lektor se pretează a fi folosite în sisteme stereo sau home-cinema, în diferite configuraţii.

Lektor 1 este boxa de raft cea mai mică a gamei, și folosește un difuzor de medii/bași de 4.5 și tweeterul de 28 mm prezent la toate modelele din serie.

Lektor 1 este proiectată special pentru situaţiile în care amplasarea impune incinte de dimensiuni reduse dar fără compromis în ceea ce privește sunetul. Toate dotările specifice seriei Lektor sunt prezente fie că este vorba despre design sau tehnologii folosite, categoria de preţ fiind una atractivă.

Difuzoarele de medii/bași (wooferele) sunt o soluţie originală Dali, au membranele din hârtie ranforsată cu fibre de lemn, cu masă redusă și rigiditate superioară. Rezultatul este un difuzor rapid, capabil să redea o dinamică impresionantă și detalii subtile cu o acurateţe remarcabilă.

Difuzoarele pentru frecvenţe înalte (tweeterele) sunt concepute special pentru seria Lektor. Soluţia este tip calotă moale, de 28 mm diametru (1.1), capabilă să reproducă o bandă largă de frecvenţă la puteri mari, cu o dinamică excelentă. Lentila acustică adoptată permite un răspuns foarte bun off-axis și o dispersie mare, rezultatul fiind un sunet neagresiv pe un spaţiu larg de audiţie.

Boxele au un aspect modern, minimalist. Panoul frontal este finisat mat gri-închis și are marginile rotunjite, iar difuzoarele sunt montate cu șuruburi ascunse.

Măștile detașabile sunt transparente din punct de vedere acustic, au o difracţie minimă pentru a nu interfera cu răspunsul boxei. Prinderea de boxă se face în locașuri speciale din aluminiu, forma urmând funcţiunii.

Bornele sunt aurite și permit utilizarea cablurilor de boxe fără terminaţii sau dotate cu banane de 4 mm și sunt prevăzute cu o protecţie mecanică din plastic care împiedică scurtcircuitarea. Crossoverul este cuplat direct la terminale pentru o cale de semnal cât mai scurtă.

Portul bas-reflex este acordat perfect și orientat către faţă pentru a facilita așezarea boxelor chiar și lipite de peretele din spate, fără ca acest lucru să compromită răspunsul pe bași.

Pretul mentionat este pentru 1 pereche

Specificatii Boxe Dali Lektor 1

Specificatii Alte caracteristici: Maximum SPL [dB]: 104Bass reflex tuning frequency [Hz]: 56,0Connection input(s): Single wireRecommended placement: ShelfOn-Wall
Descriere: Bass reflex
Difuzoare: High frequency driver: 1 x 28 mm Soft textile domeLow frequency driver: 1 x 4┬Ż Wood fibre cone
Dimensiuni: 260 X 146 X 211
Frecventa crossover: 2.900 Hz
Greutate: 3.1 kg
Impedanta nominala (EN 600065): 8 ohmi
Putere RMS: Recommended amplifier power [W]: 40 - 100
Raspuns in frecventa: (+/- 3dB) [Hz]: 51 - 27.000
Sensibilitate (2,83V/1 m): (2,83 V/1 m) [dB]: 84,0

Nu sunt recenzii pentru Boxe Dali Lektor 1. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare