Boxe Cambridge Audio SX50

  • Boxe Cambridge Audio SX50
  • Boxe Cambridge Audio SX50
  • Boxe Cambridge Audio SX50
899,00 RON / Pereche
Culoare

Cantitate:
+
De la: 149.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Cu o experienta de aproape 50 de ani, Cambridge Audio este o firma pornita din entuziasm si motivata de pasiunea pentru sunetul HiFi. Produsele Cambridge Audio sunt echipamente proiectate cu rigoare stiintifica, dar testate si acordate fin in urma auditiilor de test. In final, performanta echipamentelor si boxelor trebuie sa fie validate de placerea oferita in timpul auditiilor.SX este gama de boxe entry-level a producatorului britanic Cambridge Audio, iar SX-50 este modelul mic de boxa de raft. Constructia este de tip 2 cai, bas-reflex cu portul orientat catre spate.
Tweetere sunt cu calota de matase si au un raspuns detaliat si neagresiv pe frecventele inalte. Un burete special este amplasat in spatele diafragmei, rezultatul fiind o reducere a reflexiilor nedorite si o imagine stereofonica imbunatatita - soundstage larg si adanc. Difuzoarele de bas au membrane din hartie tratata, iar magnetii sunt optimizati pentru un raspuns puternic si controlat pe bas. Incintele sunt fabricate din MDF si sunt rigidizate intern. Geometria aleasa este rodul unui indelungat efort de proiectare CAD cu scopul de a minimaliza undele stationare si rezonantele.

Specificatii Boxe Cambridge Audio SX50

Specificatii Descriere: 2 cai, bass reflex
Difuzoare: 5.25” (135mm) treated paper cone woofer 1” (25mm) Silk dome tweeter
Dimensiuni: 225 x 161 x 240mm
Greutate: 3 kg
Impedanta nominala (EN 600065): 8 Ohms compatible
Putere RMS: Recommended amplifier power
10-100 watts
Raspuns in frecventa: 50Hz-22kHz
Sensibilitate (2,83V/1 m): 87dB

Nu sunt recenzii pentru Boxe Cambridge Audio SX50. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare