Boxe Cambridge Audio AeroMax 6

  • Boxe Cambridge Audio AeroMax 6
  • Boxe Cambridge Audio AeroMax 6
  • Boxe Cambridge Audio AeroMax 6
  • Boxe Cambridge Audio AeroMax 6
5849,00 RON / Pereche
Culoare

Cantitate:
+
De la: 974.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Cu o experienta de aproape 50 de ani, Cambridge Audio este o firma pornita din entuziasm si motivata de pasiunea pentru sunetul HiFi. Produsele Cambridge Audio sunt echipamente proiectate cu rigoare stiintifica, dar testate si acordate fin in urma auditiilor de test. In final, performanta echipamentelor si boxelor trebuie sa fie validate de placerea oferita in timpul auditiilor.Aeromax este gama flagship a producatorului britanic Cambridge Audio, iar Aeromax 6 este modelul de podea. Constructia este de tip 2,5 cai, bas-reflex cu portul orientat catre fata.
Cambridge Audio a decis sa renunte la tweeterele traditionale si sa foloseasca difuzoare de tip BMR ( Balanced Mode Radiator ), un difuzor de banda larga care reproduce atat frecventele medii cat si pe cele inalte. Acest tip de difuzor are mai multe avantaje. In primul rand, frecventa de crossover este de 250 Hz. La incintele cu constructie clasica cu tweeter si difuzor de medii avem o frecventa de crossover chiar in mijlocul zonei de reproducere a vocilor, in jur de 2.5 - 3 kHz. In cazul boxelor Cambridge Audio Aero nu avem frecventa de taiere decat mult mai jos, la 250 Hz, intre difuzorul BMR si cele doua difuzoare de bas. Difuzoarele BMR au o dispersie foarte buna, sunetul umple camera mult mai bine decat in cazul unei incinte cu tweetere clasice.
Cambridge Audio Aeromax folosesc noua generatie de difuzoare BMR ( a patra ), cu extensie mai buna pe inalte fata de modelul folosit pe boxele Aero. Componentele folosite pentru crossovere sunt special destinate pentru aplicatii audio, cablarea interna este realizata cu cupru OFC de cea mai buna calitate, terminalele pentru cabluri sunt un model nou, special proiectat pentru aceasta gama. Incintele sunt rigidizate suplimentar fata de modelele similare din gama Aero deoarece difuzoarele de bas sunt mai puternice.
Difuzoarele de bas completeaza perfect driverele BMR. Cele doua woofere de 16.5 cm sunt puternice si dinamice, iar basul boxelor Cambridge Audio Aeromax 6 este profund si controlat.

Specificatii Boxe Cambridge Audio AeroMax 6

Specificatii Difuzoare: 1 x BMR 46mm (2)
2 x 165mm (6.5) high power subwoofer
Dimensiuni: 240 x 980 x 344mm
Greutate: 17 kg
Putere RMS: Recommended amplifier power
25-120 Watts
Raspuns in frecventa: 30Hz - 22kHz

Nu sunt recenzii pentru Boxe Cambridge Audio AeroMax 6. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare