Boxe Cambridge Audio Aero 3

  • Boxe Cambridge Audio Aero 3
  • Boxe Cambridge Audio Aero 3
  • Boxe Cambridge Audio Aero 3
  • Boxe Cambridge Audio Aero 3
1579,00 RON / Bucata
Culoare

Cantitate:
+
De la: 263.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Cu o experienta de aproape 50 de ani, Cambridge Audio este o firma pornita din entuziasm si motivata de pasiunea pentru sunetul HiFi. Produsele Cambridge Audio sunt echipamente proiectate cu rigoare stiintifica, dar testate si acordate fin in urma auditiilor de test. In final, performanta echipamentelor si boxelor trebuie sa fie validate de placerea oferita in timpul auditiilor.Aero este gama medie de boxe a producatorului britanic Cambridge Audio, iar Aero 3 este modelul surround. Constructia este de tip incinta inchisa. Boxele pot fi configurate fie bipol, fie dual monopol. In configuratia bipol, se foloseste cate o boxa pentru fiecare canal, cele doua difuzoare BMR de pe boxa lucrand in paralel. In configuratie dual monopol, pot fi folosite doar doua boxe ( una pe canalul drept si una pe cel stang ), fiecare dintre ele redand cu un difuzor canalul surround si cu celalalt canalul surround back. In aceasta configuratie, puteti avea sunet 7.1 cu doar 5 boxe si un subwoofer.
Cambridge Audio a decis sa renunte la tweeterele traditionale si sa foloseasca difuzoare de tip BMR ( Balanced Mode Radiator ), un difuzor de banda larga care reproduce atat frecventele medii cat si pe cele inalte. Difuzoarele BMR au o dispersie foarte buna, sunetul umple camera mult mai bine decat in cazul unei incinte cu tweetere clasice.

Specificatii Boxe Cambridge Audio Aero 3

Specificatii Difuzoare: 2 x 85mm (4) BMR drivers
Dimensiuni: 461 x 180 x 151mm
Greutate: 4.8kg
Impedanta nominala (EN 600065): 8 Ohms
Putere RMS: Recommended amplifier power
25-120 Watts
Raspuns in frecventa: 80Hz - 22kHz
Sensibilitate (2,83V/1 m): 88dB

Nu sunt recenzii pentru Boxe Cambridge Audio Aero 3. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare