Boxe Audiovector X 3 Super

  • Boxe Audiovector X 3 Super
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Audiovector X 3 Super are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
5809,00 RON / Pereche

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

X3 este o serie nouă a producătorului danez Audiovector.

Ca toate produsele firmei, seria X3 este concepută în totalitate în Danemarca, fiecare boxă trecând prin aceeaÈ™i pasi minunÈ›ioÈ™i de construcÈ›ie È™i verificare de care se bucură toate seriile producătorului.

X3 se prezintă într-un design tradiÈ›ional dreptunghiular, folosind ramforsări de interior pentru a creÈ™te robusteÈ›ea incintei.

Difuzoarele de bass de 6,5” prezintă o mebrană sandwich din compozit de aluminiu È™i hârtie montate într-un È™asiu dintr-un aliaj de magneziu cu o structură extrem de uÈ™oară. Bobina vocală a difuzorului este foarte bine ventilate, permiÈ›ând o transparenÈ›ă ridicată. Toate aceste elemente se regăsesc în tehnologia LCC proprietară Audiovector, ce oferă o compresie scăzută È™i o calitate desăvârÈ™ită a sunetului.

Crossover-ul păstrează conceptul de bază a producătorului, utilizându-se o arhitectură extrem de simplificată pentru a nu aduce modificări semnalului audio recepÈ›ionat de la amplificator.

X3 Super este echipat cu un tweeter de compresie scăzută, realizat din mătase È™i nylon pentru a oferi detalii de rezoluÈ›ie.

LCC -Low Compression Concept

Compresia scazută este crucială pentru a oferi o miÈ™care corectă a membranei, sau a ansamblului difuzorului. Pe scurt, LCC se traduce în capacitatea de miÈ™care a membranei conform cu semnalul primit de la amplificator, fără nicio restricÈ›ie.

RestricÈ›iile pot fi date de spaÈ›iile închise, ce împiedică o miÈ™care corectă. Se pot datora aluminiul din care sunt construite bobinele difuzorului, material ce este puÈ›in magnetic È™i astfel opune o rezistenÈ›ă la miÈ™care. Din acest motiv se utilizează alte material sau aliaje la construcÈ›ia bobinelor.

LCC asigură ca răspunsul difuzoarelor să fie scurt È™i precis.

Finisaje superbe

Datorită conceptului de producÈ›ie in-house, fiecare boxă este atent asamblată de specialiÈ™ti. Acestea sunt disponibile în două finisaje, Piano White È™i Piano Black.

IUC- Individual Upgrade Concept

Toate modelele de boxe ale producătorului Audiovector oferă posibilitatea de upgrade. Boxe din 1996 sunt încă prezente în casele posesorilor de Audiovector actualizate la tehnologiile curente. Upgrade-urile asigurate de Audiovector ating

totate componentele boxei de la difuzoare, cablaje, crossover și chiar finisajul boxelor.

Acest serviciu asigură clienÈ›ilor posibilitatea de upgrade a boxei de la nivelul Super până la Avantgarde Arette.


Specificatii Boxe Audiovector X 3 Super

Specificatii Frequency response 33Hz − 22 kHz +/- 3dB

Impedance 4 − 6 Ohms

Cross-over frequency 3000 Hz

Sensitivity 90.0 dB

Power handling 180 W

Bass/mid drivers LCC aluminum cone

Treble driver LCC silk/fibre dome

Net weight 16 kilos

Dimensions (HxWxD) mm 1000 x 200 x 335

DESIGNED AND ENGINEERED BY AUDIOVECTOR IN DENMARK

Nu sunt recenzii pentru Boxe Audiovector X 3 Super. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare