Boxe Audiovector X 3 Super

  • Boxe Audiovector X 3 Super
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Audiovector X 3 Super are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
5809,00 RON / Pereche

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

X3 este o serie nou─â a produc─âtorului danez Audiovector.

Ca toate produsele firmei, seria X3 este conceput─â ├«n totalitate ├«n Danemarca, fiecare box─â trec├ónd prin aceea├łÔäói pasi minun├łÔÇ║io├łÔäói de construc├łÔÇ║ie ├łÔäói verificare de care se bucur─â toate seriile produc─âtorului.

X3 se prezint─â ├«ntr-un design tradi├łÔÇ║ional dreptunghiular, folosind ramfors─âri de interior pentru a cre├łÔäóte robuste├łÔÇ║ea incintei.

Difuzoarele de bass de 6,5ÔÇŁ prezint─â o mebran─â sandwich din compozit de aluminiu ├łÔäói h├órtie montate ├«ntr-un ├łÔäóasiu dintr-un aliaj de magneziu cu o structur─â extrem de u├łÔäóoar─â. Bobina vocal─â a difuzorului este foarte bine ventilate, permi├łÔÇ║├ónd o transparen├łÔÇ║─â ridicat─â. Toate aceste elemente se reg─âsesc ├«n tehnologia LCC proprietar─â Audiovector, ce ofer─â o compresie sc─âzut─â ├łÔäói o calitate des─âv├ór├łÔäóit─â a sunetului.

Crossover-ul p─âstreaz─â conceptul de baz─â a produc─âtorului, utiliz├óndu-se o arhitectur─â extrem de simplificat─â pentru a nu aduce modific─âri semnalului audio recep├łÔÇ║ionat de la amplificator.

X3 Super este echipat cu un tweeter de compresie sc─âzut─â, realizat din m─âtase ├łÔäói nylon pentru a oferi detalii de rezolu├łÔÇ║ie.

LCC -Low Compression Concept

Compresia scazut─â este crucial─â pentru a oferi o mi├łÔäócare corect─â a membranei, sau a ansamblului difuzorului. Pe scurt, LCC se traduce ├«n capacitatea de mi├łÔäócare a membranei conform cu semnalul primit de la amplificator, f─âr─â nicio restric├łÔÇ║ie.

Restric├łÔÇ║iile pot fi date de spa├łÔÇ║iile ├«nchise, ce ├«mpiedic─â o mi├łÔäócare corect─â. Se pot datora aluminiul din care sunt construite bobinele difuzorului, material ce este pu├łÔÇ║in magnetic ├łÔäói astfel opune o rezisten├łÔÇ║─â la mi├łÔäócare. Din acest motiv se utilizeaz─â alte material sau aliaje la construc├łÔÇ║ia bobinelor.

LCC asigur─â ca r─âspunsul difuzoarelor s─â fie scurt ├łÔäói precis.

Finisaje superbe

Datorit─â conceptului de produc├łÔÇ║ie in-house, fiecare box─â este atent asamblat─â de speciali├łÔäóti. Acestea sunt disponibile ├«n dou─â finisaje, Piano White ├łÔäói Piano Black.

IUC- Individual Upgrade Concept

Toate modelele de boxe ale producătorului Audiovector oferă posibilitatea de upgrade. Boxe din 1996 sunt încă prezente în casele posesorilor de Audiovector actualizate la tehnologiile curente. Upgrade-urile asigurate de Audiovector ating

totate componentele boxei de la difuzoare, cablaje, crossover ├łÔäói chiar finisajul boxelor.

Acest serviciu asigur─â clien├łÔÇ║ilor posibilitatea de upgrade a boxei de la nivelul Super p├ón─â la Avantgarde Arette.


Specificatii Boxe Audiovector X 3 Super

Specificatii Frequency response 33Hz Ôłĺ 22 kHz +/- 3dB

Impedance 4 Ôłĺ 6 Ohms

Cross-over frequency 3000 Hz

Sensitivity 90.0 dB

Power handling 180 W

Bass/mid drivers LCC aluminum cone

Treble driver LCC silk/fibre dome

Net weight 16 kilos

Dimensions (HxWxD) mm 1000 x 200 x 335

DESIGNED AND ENGINEERED BY AUDIOVECTOR IN DENMARK

Nu sunt recenzii pentru Boxe Audiovector X 3 Super. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare