Boxe Audiovector X 3 Signature

  • Boxe Audiovector X 3 Signature
8029,00 RON / Pereche
Cantitate:
+
De la: 1338.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

X3 este o serie nou─â a produc─âtorului danez Audiovector.

Ca toate produsele firmei, seria X3 este concepută în totalitate în Danemarca, fiecare boxă trecând prin aceeași pași minunţioși de construcţie și verificare de care se bucură toate seriile producătorului.

X3 se prezintă într-un design tradiţional dreptunghiular, folosind ramforsări de interior pentru a crește robusteţea incintei.

Difuzoarele de bas de 6,5ÔÇŁ prezint─â o mebran─â sandwich din compozit de aluminiu ╚Öi h├órtie montate ├«ntr-un ╚Öasiu dintr-un aliaj de magneziu cu o structur─â extrem de u╚Öoar─â. Bobina vocal─â a difuzorului este foarte bine ventilate, permi┼ú├ónd o transparen┼ú─â ridicat─â. Toate aceste elemente se regasesc ├«n tehnologia LCC proprietar─â Audiovector, ce ofer─â o compresie sc─âzut─â ╚Öi o calitate des─âv├ór╚Öit─â a sunetului.

Crossover-ul păstrează conceptul de bază a producătorului, utilizându-se o arhitectură extrem de simplificată pentru a nu aduce modificări semnalului audio recepţionat de la amplificator.

X3 Signature este echipat cu un tweeter Evotech de compresie scăzută, realizat din mătase și nylon pentru a oferi detalii de rezoluţie.

LCC -Low Compression Concept

Compresia scazută este crucială pentru a oferi o mișcare corectă a membranei, sau a ansamblului difuzorului. Pe scurt, LCC se traduce în capacitatea de mișcare a membranei conform cu semnalul primit de la amplificator, fără nicio restricţie.

Restricţiile pot fi date de spaţiile închise, ce împiedică o mișcare corectă. Se pot datora aluminiul din care sunt construite bobinele difuzorului, material ce este puţin magnetic și astfel opune o rezistenţă la mișcare. Din acest motiv se utilizează alte material sau aliaje la construcţia bobinelor.

LCC asigură ca răspunsul difuzoarelor să fie scurt și precis.

Audiovector Evotech tweeter

Acest tweeter se regăsește la toate modelele Signature. Dome-ul este realizat din mătase. Oferă un sunet extrem de detaliat datorită abilităţii de a reacţiona foarte rapid și fără distorsiuni. Prezintă foarte bine conceptul LCC prin compresia foarte scăzută și capacitatea de a absorbi până la 1000W pe peak-uri de 5 ms.

IUC- Individual Upgrade Concept

Toate modelele de boxe ale producătorului Audiovector oferă posibilitatea de upgrade. Boxe din 1996 sunt încă prezente în casele posesorilor de Audiovector actualizate la tehnologiile curente. Upgrade-urile asigurate de Audiovector ating totate componentele boxei de la difuzoare, cablaje, crossover și chiar finisajul boxelor.

Acest serviciu asigură clienţilor posibilitatea de upgrade a boxei de la nivelul Super până la Avantgarde Arette.


Specificatii Boxe Audiovector X 3 Signature

Specificatii
Frequency response 33 Hz Ôłĺ 26 kHz

Impedance 4 Ôłĺ 6 Ohms

Cross-over frequency 3100

Sensitivity 90.5 dB

Power handling 220 W

Bass/mid drivers LCC aluminum cone

Treble driver LCC silk dome

Net weight 18 kilos

Dimensions (HxWxD) mm 1000 x 200 x 335

DESIGNED AND ENGINEERED BY AUDIOVECTOR IN DENMARK

Nu sunt recenzii pentru Boxe Audiovector X 3 Signature. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare