Boxe Audiovector SR 6 Avantgarde

  • Boxe Audiovector SR 6 Avantgarde
  • Boxe Audiovector SR 6 Avantgarde
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Audiovector SR 6 Avantgarde are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
65899,00 RON / Pereche
STOC: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 10983.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

SR 6 este ce-a mai cunoscută serie de boxe a producătorului danez Audiovector, în construcţie încă din anul 2000, fiind apreciată atât de specialiștii din domeniu, cât și de fericiţii posesori ale acestora pentru transparenţa, detaliul, dinamica ,claritea, naturaleţea și capacitatea acesteia de a reproduce orice sunet fără niciun fel de efort.

De-a lungul anilor, seria SR 6 a beneficiat de anumite upgrade-uri, îmbunătăţind în mod constant capacitatea de reproducere audio a acestora.

Seria SR 6 prezintă unele dintre cele mai avansate tehnologii utilizate în construcţia boxelor. O mare parte din tehnologiile utilizate la conceperea acestora au fost dezvoltate pentru modelul de vârf, R 11.

SR 6 utilizează o construcţie a incintei în formă de lacrimă. Această formă oferă o reducere a rezonanţelor interne, oferind un sunet curat, detaliat și extrem de deschis. Această formă extrem de apreciată este folosită și la seriile SR 3.

SR 6 Avantgarde este penultimul pas către boxa de vârf a seriei, SR 6 Avantgarde Arette. Crossover-ul a fost ajustat pentru a oferi o îmbinare perfectă între tweter-ul ribbon Air Motion Transformer și difuzorul de bas/medii. De asemenea, difuzorul de medii este același cu cel utilizat la linia Avangarde Arrete, oferind o prezentare extrem de detaliată și precisă.

Difuzoarele de bas și medii ce echipează seria SR 6 prezintă una dintre cele mai avansate tehnologii ce se regăsesc în acest moment pe piaţă. Cele două difuzoare de medii și bas sunt concepute dintr-o membrană de carbon ramforsată cu fibră de sticlă, fixate într-un șasiu de magneziu, împinse de o bobină din titaniu.

Un alt element prezent și la modelul de vârf R11 este crossover-ul. Împreună cu tehnologia DFF (Dynamic Feed Forward), acesta aduce o reducere de 50% a pierderilor, fiind cel mai avansat crossover din punct de vedere tehnologic.
O mare parte din tehnologiile de vârf ale producătorului danez se regăsesc în construcţia acestei serii:

Design neparalel

Prin evitarea formei clasice cu pereţi paraleli, se elimină total orice rezonanţă internă ce provoacă coloraţiuni și deteriorări ale sunetului la boxele cu arhitectură paralelă. Utilizarea materialelor de absorbţie în incintele paralele reprezintă o soluţie, însă nici acestea nu elimină total rezonanţele interne. Acest design conferă o amortizare a undelor interne aprope de nivelul absolut, fapt ce conferă curăţenia, claritatea și putere sunetului.

Bobină de titaniu

Structura hexagonală a cristalelor de titaniu oferă o rezistenţă naturală similară cu cea a oţelului, dar prezentând doar 60% din masa acestuia.

Majoritatea producătorilor de difuzoare utlizează aluminiu la construcţia bobinelor. Proprietăţile magnetice ale aluminiului duc la un efect de “histerizare” − o întârziere de distorsie ce reduce caliatea audio. Audiovector insistă în utilizarea titaniului la costrucţia bobinelor datorită combinaţiei date de rezistenţa sa și a calităţilor non-magnetice.

Tehnologie avansată a difuzoarelor.

Noile difuzoare de bas și medii utilizate de Audiovector prezintă unele dintre cele mai avansate tehnologii utilizate în prezent în domeniul construcţiilor de difuzoare. Datorită utilizarii unui compozit sandwich corelat cu prindera în trei puncte și ultimile tehnologii magnetice, distorsiunile sunt dramatic reduse, și obţinem astfel un sunet extrem de curat și dinamic. Pe lângă acestea, bobina de titaniu, prin rezistenţa și greutatea sa redusă, duce la o prezentare fără întârzieri de distorsii. Rezultatul este o îmbunătăţire considerabilă a vitezei de răspuns oferite de difuzor.

LCC - Low Compression Concept

Compresia scazută este crucială pentru a oferi o mișcare corectă a membranei, sau a ansamblului difuzorului. Pe scurt, LCC se traduce în capacitatea de mișcare a membranei conform cu semnalul primit de la amplificator, fără nicio restricţie.

Restricţiile pot fi date de spaţiile închise, ce împiedică o mișcare corectă. Se pot datora aluminiul din care sunt construite bobinele difuzorului, material ce este puţin magnetic și astfel opune o rezistenţă la mișcare. Din acest motiv se utilizează alte material sau aliaje la construcţia bobinelor.

LCC asigură ca răspunsul difuzoarelor să fie scurt și precis.

Air Motion Transformer

Tweeter-ul utilizat în serile Avantgarde este o adevărată bijuterie tehnică, atingând frecvenţe de 52.000 HZ, fapt ce asigură un detaliu desăvârșit.

SEC - Soundstage Enhancement Concept

Prin SEC, frcvenţele specifice radiaţiilor ce rezultă în spatele twetere-lor sunt ghidate prin două porturi din spatele boxei, conferind o scenă mult mai largă și mai autentică. Combinat cu tehnologia LCC, vom avea un răspuns extrem de scurt.

NES - NO Energy Storage

Difuzoarele oferă cel mai bun sunet în condiţiile în care nu vor interacţiona cu incinta în care sunt fixate. Răspuns-ul difuzoarelor va fi rapid, scurt și precis.

Prima dată utilizat la conceperea modelului R 11, conceptual NES a fost preluat și în construcţia boxelor din serile inferioare.

Conceptul se bazează pe optimizarea interacţiunii dintre difuzoare și incintă, limitând influenţa energiei accumulate la nivelul incintei în concordanţă cu mecanica de mișcare a difuzoarelor.

Deep Powerful Bass

Difuzoarele de bas/medii din seriile Avantgarde și Avangarde Arette păstrează aceeași concepţie de bază LCC. În acest sens, Audiovector s-a asigurat ca acestea să prezinte un nivel de ventilaţie ridicat, oferind o reproducere adâncă, puternică și nedistorsionată a basului.

IUC - Individual Upgrade Concept

Toate modelele de boxe ale producătorului Audiovector oferă posibilitatea de upgrade. Boxe din 1996 sunt încă prezente în casele posesorilor de Audiovector actualizate la tehnologiile curente. Upgrade-urile asigurate de Audiovector ating totate componentele boxei de la difuzoare, cablaje, crossover și chiar finisajul boxelor.

Acest serviciu asigură clienţilor posibilitatea de upgrade a boxei de la nivelul Super până la Avantgarde Arette.


Specificatii Boxe Audiovector SR 6 Avantgarde

Specificatii
Frequency response 27 Hz − 52 kHz

Impedance 8 Ohms

Cross-over frequency 80/350/2800 Hz

Sensitivity 92,5 dB

Power handling 450 W

Dimensions (HxWxD) mm 1250 x 240 x 360

DESIGNED AND ENGINEERED BY AUDIOVECTOR IN DENMARK

Nu sunt recenzii pentru Boxe Audiovector SR 6 Avantgarde. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare