Boxe Audiovector Ki C

  • Boxe Audiovector Ki C
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Audiovector Ki C are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2229,00 RON / Bucata

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Ki C este boxa de centru ce completeaz─â perfect sistemele Ki de la Audiovector

Seria Ki a fost conceput─â pentru a oferi acela├łÔäói sunet de calitate ridicat─â oferit de Audiovector clien├łÔÇ║ilor ce nu dispun de un spa├łÔÇ║iu mare. Construc├łÔÇ║ia seriei Ki a reprezentat o adev─ârat─â provocare pentru produc─âtorul danez. Pornind de la dimensiunea boxelor, nu cu mult mai late dec├ót dimensiunea unui CD, acesta nu ├łÔäói-a dorit s─â compromit─â sunetul reprodus de acestea ├«n niciun sens.

De la construc├łÔÇ║ia incintei la difuzoarele ce echipeaz─â seria Ki, totul a fost conceput pentru a oferi un sunet lipsit de compromisuri, de la un bas puternic ├łÔäói bine articulat, p├ón─â la medii ├«nalte, bine definite, totul prezentat ├«ntr-o scen─â larg─â ├łÔäói aerisit─â.

Conceptul de baz─â LCC, ce ghideaz─â constructorul Audiovector la conceperea fiec─ârui model de box─â, se reg─âse├łÔäóte ├łÔäói ├«n construc├łÔÇ║ia seriei Ki C.

Ki C vine ca solu├łÔÇ║ia perfect─â ├«n construirea unui sistem surround de ├«nalt─â fidelitate ce va oferi pl─âcerea audi├łÔÇ║iei muzicii preferate, dar ├łÔäói dinamica ├łÔäói detaliul efectelor speciale la o rezolu├łÔÇ║ie ridicat─â.

Difuzorul de bass
Difuzorul de bass al seriei Ki ├«mprumut─â tehnologiile constructive ce se reg─âsesc la seriile SR. Membrana acestuia este realizat─â din fibr─â de carbon ramforsat─â cu fibr─â de sticl─â. Prezen├łÔÇ║a unui magnet de dimensiuni mari asigur─â un control ├łÔäói o prezen├łÔÇ║─â mult peste a├łÔäótept─ârile date de dimensiunea difuzorului.

Tweeter-ul
La prima vedere avem impresia ca avem de a face cu tweeter simplu si compact. Total neadev─ârat, dome-ul tweeter-ului este realizat din matase, ramforsat cu nylon condus de un magnet din noedium cu ferofluid capabil s─â controleze toate frecven├łÔÇ║ele de p├ón─â la 22.000 Hz. Cu o prezentre rezolut─â si extrem de bine articulat─â.


LCC - Low Compression Concept
Compresia sc─âzut─â este crucial─â pentru a oferi o mi├łÔäócare corect─â a membranei sau a ansamblului difuzorului. Pe scurt, LCC se traduce ├«n capacitatea de mi├łÔäócare a membranei conform cu semnalul primit de la amplificator, f─âr─â nicio restric├łÔÇ║ie.

Restric├łÔÇ║iile pot fi date de spa├łÔÇ║iile ├«nchise, ce ├«mpiedic─â o mi├łÔäócare corect─â. Se pot datora aluminiul din care sunt construite bobinele difuzorului, material ce este pu├łÔÇ║in magnetic ├łÔäói astfel opune o rezisten├łÔÇ║─â la mi├łÔäócare. Din acest motiv se utilizeaz─â alte material sau aliaje la construc├łÔÇ║ia bobinelor.

LCC asigur─â ca r─âspunsul difuzoarelor s─â fie scurt ├łÔäói precis.

IUCIUC- Individual Upgrade Concept
Toate modelele de boxe ale produc─âtorului Audiovector ofer─â posibilitatea de upgrade. Boxe din 1996 sunt ├«nc─â prezente ├«n casele posesorilor de Audiovector actualizate la tehnologiile curente. Upgrade-urile asigurate de Audiovector ating totate componentele boxei de la difuzoare, cablaje, crossover ├łÔäói chiar finisajul boxelor.

Acest serviciu asigur─â clien├łÔÇ║ilor posibilitatea de upgrade a boxei de la nivelul Super p├ón─â la Avantgarde Arette.

Specificatii Boxe Audiovector Ki C

Specificatii Dimensiuni: 160 x 520 x 260
Impedanta nominala (EN 600065): 8 Ohms
Putere RMS: 150 W
Raspuns in frecventa: 47 Hz Ôłĺ 22 kHz
Sensibilitate (2,83V/1 m): 92 dB

Nu sunt recenzii pentru Boxe Audiovector Ki C. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare