Boxe Audiovector Ki C Super

  • Boxe Audiovector Ki C Super
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Audiovector Ki C Super are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
3099,00 RON / Bucata

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 516.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Ki C Super este boxa de centru ce completeaz─â perfect sistemele Ki de la Audiovector

Seria Ki a fost concepută pentru a oferi același sunet de calitate ridicată oferit de Audiovector clienţilor ce nu dispun de un spaţiu mare. Construcţia seriei Ki a reprezentat o adevărată provocare pentru producătorul danez. Pornind de la dimensiunea boxelor, nu cu mult mai late decât dimensiunea unui CD, acesta nu și-a dorit să compromită sunetul reprodus de acestea în niciun sens.

De la construcţia incintei la difuzoarele ce echipează seria Ki, totul a fost conceput pentru a oferi un sunet lipsit de compromisuri, de la un bas puternic și bine articulat, până la medii înalte, bine definite, totul prezentat într-o scenă largă și aerisită.

Conceptul de bază LCC, ce ghidează constructorul Audiovector la conceperea fiecărui model de boxă, se regăsește și în construcţia seriei Ki C Super.

Ki C Super vine ca soluţia perfectă în construirea unui sistem surround de înaltă fidelitate ce va oferi plăcerea audiţiei muzicii preferate, dar și dinamica și detaliul efectelor speciale la o rezoluţie ridicată.

Ki C Super este a doua linie de boxe a seriei. Aceasta prezintă nu doar o îmbunătăţire vizuală. Faţă de Ki C, linia Super vine cu un crossover îmbunătăţit, incinta prezintă un nivel crescut de ramforsare, iar prezenţa panoului de aluminiu de pe faţă asigură o rupere a undelor verticale. Toate acestea permit o prezentare audio superioară, cu o separaţie a sunetelor mai bună și o scenă mai largă.

Difuzorul de bass
Difuzorul de bass al seriei Ki împrumută tehnologiile constructive ce se regăsesc la seriile SR. Membrana acestuia este realizată din fibră de carbon ramforsată cu fibră de sticlă. Prezenţa unui magnet de dimensiuni mari asigură un control și o prezenţă mult peste așteptările date de dimensiunea difuzorului.

Tweeter-ul
La prima vedere avem impresia ca avem de a face cu tweeter simplu si compact. Total neadevărat, dome-ul tweeter-ului este realizat din matase, ramforsat cu nylon condus de un magnet din noedim cu ferofluid capabil să controleze toate frecvenţele de până la 22.000 Hz. Cu o prezentre rezolută si extrem de bine articulată.

LLCLCC -Low Compression Concept
Compresia scăzută este crucială pentru a oferi o mișcare corectă a membranei sau a ansamblului difuzorului. Pe scurt, LCC se traduce în capacitatea de mișcare a membranei conform cu semnalul primit de la amplificator, fără nicio restricţie.

Restricţiile pot fi date de spaţiile închise, ce împiedică o mișcare corectă. Se pot datora aluminiul din care sunt construite bobinele difuzorului, material ce este puţin magnetic și astfel opune o rezistenţă la mișcare. Din acest motiv se utilizează alte material sau aliaje la construcţia bobinelor.

LCC asigură ca răspunsul difuzoarelor să fie scurt și precis.

IUCIUC- Individual Upgrade Concept
Toate modelele de boxe ale producătorului Audiovector oferă posibilitatea de upgrade. Boxe din 1996 sunt încă prezente în casele posesorilor de Audiovector actualizate la tehnologiile curente. Upgrade-urile asigurate de Audiovector ating totate componentele boxei de la difuzoare, cablaje, crossover și chiar finisajul boxelor.

Acest serviciu asigură clienţilor posibilitatea de upgrade a boxei de la nivelul Super până la Avantgarde Arette.

Specificatii Boxe Audiovector Ki C Super

Specificatii Dimensiuni: 160 x 520 x 260
Impedanta nominala (EN 600065): 8 Ohms
Putere RMS: 200 W
Raspuns in frecventa: 45 Hz Ôłĺ 22 kHz
Sensibilitate (2,83V/1 m): 92 dB

Nu sunt recenzii pentru Boxe Audiovector Ki C Super. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare