Boxe Audiovector Ki 1 Signature

  • Boxe Audiovector Ki 1 Signature
  • Boxe Audiovector Ki 1 Signature
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Audiovector Ki 1 Signature are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
4549,00 RON / Pereche

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Cantitate:
+
De la: 758.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Ki1 Signature sunt boxe de raft dinamice și extrem de detaliate, în ciuda dimensiunilor extrem de reduse

Seria Ki a fost concepută pentru a oferi același sunet de calitate ridicată oferit de Audiovector clienţilor ce nu dispun de un spaţiu mare. Construcţia seriei Ki a reprezentat o adevărată provocare pentru producătorul danez. Pornind de la dimensiunea boxelor, nu cu mult mai late decât dimensiunea unui CD, acesta nu și-a dorit să compromită sunetul reprodus de acestea în niciun sens.

De la construcţia incintei la difuzoarele ce echipează seria Ki, totul a fost conceput pentru a oferi un sunet lipsit de compromisuri, de la un bas puternic și bine articulat, până la medii înalte, bine definite, totul prezentat într-o scenă largă și aerisită.
Conceptul de bază LCC, ce ghidează constructorul Audiovector la conceperea fiecărui model de boxă, se regăsește și în construcţia seriei Ki 1 Signature.

Ki 1 Signature oferă o prezentare audio peste așteptari în condiţiile unei incinte cu o dimensiune redusă. Scena, vivacitatea și capacitatea acesteia de a umple cu sunet camera sunt desăvârșite.

Ki 1 Signature, vârful de gamă al seriei Ki 1, prezintă faţă de celelalte variante un upgrade complet pornind de la structura incintei, la crossover, la decuplarea difuzoarelor faţă de incintă. Toate acestea oferă un sunet mai plin, mai detaliat și cu o dinamică crescută faţă de celelalte modele din seria Ki.

Aceasta prezintă nu doar o îmbunătăţire vizuală. Faţă de Ki 1, linia Signature vine cu un crossover îmbunătăţit, incinta prezintă un nivel crescut de ramforsare, iar prezenţa panoului de aluminiu de pe faţă asigură o rupere a undelor verticale. Toate acestea permit o prezentare audio superioara, cu o separaţie a sunetelor mai bună, un bas mai adânc și mai bine controlat.

Seria Ki 1 va performa cu o extremă ușurinţa, fie că vorbim de muzică, de la Michel Jackson la Mozart, sau într-o soluţie surround de înalta fidelitate. Un alt plus al acestei linii este dat de ușurinţa de a performa la nivel înalt cu amplificatoare sau AV receivere cu resurse de putere redusă.

Difuzorul de bas
Difuzorul de bas al seriei Ki împrumută tehnologiile constructive ce se regăsesc la seriile SR. Membrana acestuia este realizată din fibră de carbon ramforsată cu fibră de sticlă. Prezenţa unui magnet de dimensiuni mari asigură un control și o prezenţă mult peste așteptările date de dimensiunea difuzorului.

Tweter-ul
La prima vedere avem impresia ca avem de a face cu tweter simplu si compact. Total neadevărat, dome-ul tweter-ului este realizat din matase, ramforsat cu nylon condus de un magnet din noedium cu ferofluid capabil să controleze toate frecvenţele de până la 22.000 Hz. Cu o prezentre rezolută si extrem de bine articulată.


LCC -Low Compression Concept
Compresia scăzută este crucială pentru a oferi o mișcare corectă a membranei sau a ansamblului difuzorului. Pe scurt, LCC se traduce în capacitatea de mișcare a membranei conform cu semnalul primit de la amplificator, fără nicio restricţie.

Restricţiile pot fi date de spaţiile închise, ce împiedică o mișcare corectă. Se pot datora aluminiul din care sunt construite bobinele difuzorului, material ce este puţin magnetic și astfel opune o rezistenţă la mișcare. Din acest motiv se utilizează alte material sau aliaje la construcţia bobinelor.

LCC asigură ca răspunsul difuzoarelor să fie scurt și precis.

IUCIUC- Individual Upgrade Concept
Toate modelele de boxe ale producătorului Audiovector oferă posibilitatea de upgrade. Boxe din 1996 sunt încă prezente în casele posesorilor de Audiovector actualizate la tehnologiile curente. Upgrade-urile asigurate de Audiovector ating totate componentele boxei de la difuzoare, cablaje, crossover și chiar finisajul boxelor.

Acest serviciu asigură clienţilor posibilitatea de upgrade a boxei de la nivelul Super până la Avantgarde Arette.

Specificatii Boxe Audiovector Ki 1 Signature

Specificatii Dimensiuni: 260 x 140 x 240
Impedanta nominala (EN 600065): 4 Ohms
Putere RMS: 100 W
Raspuns in frecventa: 50 Hz Ôłĺ 22 kHz
Sensibilitate (2,83V/1 m): 91 dB

Nu sunt recenzii pentru Boxe Audiovector Ki 1 Signature. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare