Boxe Audiovector K-XX

  • Boxe Audiovector K-XX
  • Boxe Audiovector K-XX
3099,00 RON / Pereche
Cantitate:
+
De la: 516.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Compactă și competentă

K-XX este o boxă versatilă ce poate fi utilizată ca boxă spate, surround sau boxă adiţională. K-XX a fost iniţial concepută ca o boxă surround pentru încăperi mici, însă aceasta depășește acest prag, fiind folosită pentru un sistem complet 5.0 compact sau ca o boxă adiţională pentru încăperile de mici dimensiuni. K-XX este o boxă compactă cu adevărat remarcabilă.

Dou─â moduri - Flexibilitate total─â

K-XX este alegerea corectă pentru sistemele 5.1 și 7.1 datorită modurilor posibile direct/diffuse, fiind posibilă utilizarea ca boxă de spate cât și de lateral. Utilizând difuzoare robuste și o incintă rigidă, K-XX poate primi multă putere și în continuare să redea un sunet clar.

Finisaj exclusivist

Culoarea boxelor K-XX a fost aleasă cu atenţie pentru a completa design-urile interioare moderne. FInisajul de un alb satinat oferă o rezistenţă excelentă.

Optimizate pentru surround

K-XX este boxa de spate perfect─â pentru sistemele surround cu boxe din seria Ki.

Mod direct sau dipol

K-XX pot fi reglate să funcţioneze în mod direct sau în mod dipol, funcţionalitate extrem de utilă pentru sistemele home cinema.


Specificatii Boxe Audiovector K-XX

Specificatii
Frequency range -6dB: 52-22 kHz

Sensitivity (8╬ę): 88 dB

Power Handling: 100 W

Height/width/depth cm: 22x27x10

Net weight kilos: 7

Nu sunt recenzii pentru Boxe Audiovector K-XX. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare