Boxe Audio Physic Avanti

  • Boxe Audio Physic Avanti
  • Boxe Audio Physic Avanti
  • Boxe Audio Physic Avanti
  • Boxe Audio Physic Avanti
  • Boxe Audio Physic Avanti
22034,00 RON / Pereche

Cantitate:
+
De la: 3672.33 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Noua serie Avanti vine cu acelasi sex-appeal pe care-l regasim la intreaga gama Audio Physic. Finisarile de tip “sticla”, lipsa porturilor de bas reflex, wooferul de 8″ ascuns in interiorul incintei si inclinarea boxei usor catre spate ii confera o silueta feminina, foarte atragatoare si rafinata.
Montarea difuzoarelor de bas in interior si inlocuirea clasicului tub de bas cu niste fante de dimensiuni generoase este o solutie tehnica ce aduce multe avantaje, cel mai important fiind posibilitatea de a pozitiona boxa foarte aproape de perete.
Nu este numai design in noile Avanti, nemtii sunt tot nemti, asa ca au folosit multa tehnologie in noua creatie. Interiorul incintei este captusit cu spuma ceramica, terminatile sunt WBT next-gen, iar noile difuzoare HHCT III si HHCM III sunt fabricate special pentru acest model si utilizeaza magneti de neodim si membrane ceramice.

Specificatii Boxe Audio Physic Avanti

Specificatii Dimensiuni: 1087 mm x 170 mm x 390 mm
Greutate: ~ 29 kg / ~ 24 kg
Impedanta nominala (EN 600065): 4 Ohm
Putere RMS: Recommended amplifier power 30-180 W
Raspuns in frecventa: 31 Hz - 40 kHz
Sensibilitate (2,83V/1 m): 88 dB

Nu sunt recenzii pentru Boxe Audio Physic Avanti. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare