Boxe Amphion Krypton 3 negru/alb

  • Boxe Amphion Krypton 3 negru/alb
  • Boxe Amphion Krypton 3 negru/alb
  • Boxe Amphion Krypton 3 negru/alb
  • Boxe Amphion Krypton 3 negru/alb
68250,00 RON / Pereche
Cantitate:
+
De la: 11375 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Krypton este proiectul de referinta al firmei Amphion si are o istorie de 15 ani. Krypton3 este foarte evoluat, format pe baza unui sistem 3 Way full range, ceea ce face posibila auditia muzicii in toata deplinatatea ei realista, reproducand sunetul unei sali de concert.

Krypton3 are difuzoare unice paper-papyrus 8 pentru medii, care practic se comporta ca mai multe difuzoare intr-unul singur, datorita plasarii atente a driverului impreuna cu cel de frecvente inalte, formand impreuna o sursa de sunet punctiforma TAPS (Time Accurate Point Source) care lucreaza incepand de la 160 Hz in sus.

Frecventele critice 600-2000 Hz sunt transformate de catre profilul conului midrange in ceva similar cu un con de 4 inch, fapt care genereaza aer si nuantze, avand distorsiuni scazute si putere inalta a unui con de 8 inch practic.

Claritatea frecventelor medii impreuna cu puterea data de driverele de opt inch la unison va vor face sa va intrebati cum ati putut trai pana acum cu driverele de 6.5 inch pe care alti fabricanti le ofera la acest nivel de pret.

Krypton3 va functiona perfect chiar si in camere mici datorita controlului dispersiei sunetului ingenioasa si a conceptului cardioid midrange, care face ca boxa sa fie mai putin sensibila fata de pereti si imprejurimi. Deasemenea se poate pune in zone dificile precum ferestre mari apropiate de boxa, care in mod normal creaza neregularitati in imaginea sonora la alte boxe...

Krypton3 va reduce reflexiile nedorite din ambele laterale si din spate cu pana la 20 dB, astfel ca veti asculta mai putin camera si mai mult muzica dvs. In casa dvs de acum. Sau in viitoarea casa.

Cateva comentarii ale unor persoane care stiu ce spun cand evalueaza o boxa:

Amphion at $ 19.9.K is a bargain Remarkable Jonathan Valin, The Absolute Sound

This tricky balancing act of delicacy speed and low frequency acoustic slam was delivered in breathtaking fashion. Neil Gader, The Absolute Sound

Most surprising demo I heard at the show! - Clement Perry, Editor ww.stereotimes.com

The system was astonishingly brilliant and transparent, yet smooth and effortless at the same time. I was able to achieve the organic emotionality that I listen for but never expected to hear at a trade show. Carlos Sanchez - www.stereotimes.com

with an untreated room the reproduction was much better that one would expect Robert Jorgensen High Fidelity magazine Denmark

Finisaj: Negru, Alb, Mesteacan, Nuc

Pret pe pereche, TVA inclus: 15000 EUR negru, alb

16500 EUR mesteacan, nuc

Specificatii Boxe Amphion Krypton 3 negru/alb

Specificatii Raspuns in frecventa: 22 Hz to 30.000 Hz
Sensibilitate: 89 dB
Impedanta: 4 ohms
Mod operare: Waveguide tweeter,Cardioid dispersion midrange,2 port changeable bass reflex
Crossover: 160, 1200 Hz
Tweeter: New special Amphion Integrator Titanium tweeter, made by SEAS
Midrange: 2 x 8 paper papyrus
Woofer: 10 Aluminium
Dimensiuni H x W x D: 1370 mm x 240 mm x 470 mm

Nu sunt recenzii pentru Boxe Amphion Krypton 3 negru/alb. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare