Boxe Active Ruark Audio MR1

  • Boxe Active Ruark Audio MR1
  • Boxe Active Ruark Audio MR1
  • Boxe Active Ruark Audio MR1
  • Boxe Active Ruark Audio MR1
  • Boxe Active Ruark Audio MR1
  • Boxe Active Ruark Audio MR1
1799,00 RON / Pereche
Culoare

Cantitate:
+
De la: 299.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Ca boxe pentru calculator, sunt ideale, dar sunt in egala masura si in spatiul de acasa, pentru a imbunatati sunetul unui TV sau ca extensie pentru modelele R2i/R4i sau alte sisteme. Chiar si singure MR1 sunt capabile sa se comporte ca un sistem muzical adevarat (doar conectati un pickup sau un CD player) iar cu Bluetooth si apt-X, semnalul audio poate fi captat si auzit prin MR1s cu un sunet de calitate CD.

Ca si la celelalte produse Ruark, MR1 detine un amplificator linear Class A-B stereo cu sursa de alimentare de capacitate mare. Amplificatoarele lineare sunt folosite in echipamentele audio cele mai bune din lume, si in opinia Ruark Audio acestea ofera un sunet de departe mai bun fata de noile amplificatoare digitale ce ofera un sunet artificial si fortat prin comparatie.

MR1 foloseste doua difuzoare noi, proiectate special pentru a produce performanta muzicala in incinte de dimensiune mica. Folosind cele mai noi procedee software pentru proiectare, constructia woofer-ului si tweeter-ului asigura minimum de distorsiuni si reflexii. Ambele difuzoare au magneti din neodymium, material scump comparat cu clasica ferita, insa permitand concentrare magnetica superioara, control mai bun al difuzorului.

O telecomanda simpla permite accesarea tuturor functiilor MR1 din comfortul fotoliului de auditie. MR1 detine un sistem auto-standby ce va determina intrarea in modul sleep automat daca nu primeste semnal audio perioada de timp. Aceasta facilitate este folositoare in special cand MR1 este folosit cu TV.

MR1 sunt adevarate boxe hi-fi proiectate pentru a se potrivi perfect cu viata si casa ta. Prin adaugarea acumulatorilor reincarcabili ‘BackPack′ ce pot fi atasati pe spatele boxelor, MR1 pot fi folosite in spatiul de afara intr-o zi frumoasa, sau ori de cate ori nu este disponibila in apropiere o priza.


Specificatii Boxe Active Ruark Audio MR1

Specificatii Calitatea superba a sunetului
Incinte lucrate manual, bass reflex
Woofer Ruark Audio long throw 75mm cu magnet puternic neodymium
Dome tweeter textil Ruark Audio 20mm cu magnet neodymium
Bluetooth incorporat cu apt-X pentru un sunet de calitate CD
Linear Class A-B Amplifier, 20 watts putere nominala
Audio grade components
Telecomanda compacta inclusa
Subwoofer output
Line-in audio input cu atenuare comutabila
Functie Auto Standby
LED multi color ce arata starea si functiile
Functie loudness
Finisaje: Rich Walnut veneer, Soft White si Soft Black
Dimensiuni: H170 × W130 × D135mm
Greutate: 3 Kg perechea


Tip Boxe Wi-Fi & Bluetooth

Nu sunt recenzii pentru Boxe Active Ruark Audio MR1. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare