Boxe Active JBL Spark

  • Boxe Active JBL Spark
  • Boxe Active JBL Spark
  • Boxe Active JBL Spark
  • Boxe Active JBL Spark
  • Boxe Active JBL Spark
  • Boxe Active JBL Spark
599,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 99.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

JBL Spark este un difuzor portabil Wireless, fiind combinaţia perfecta dintre sunet remarcabil, design distinctiv și culori luminoase, distractive.

Forma unica de megafon este atractiva, dar si functionala: excelenta formei incintei de boxe adusa la esentialul perfect. JBL pune la munca clasica forma de megafon, cu 2 driveri JBL de inalta performata si un port de bass bine reglat. Rezultatul este un sunet clar, curat, cu raspuns rapid si bass bogat.

Disponibil in cinci culori, JBL Spark asigura un strop de culoare si sunet clar pentru orice camera, indiferent daca alegeti sa-l atarnati, sa-l puneti pe masa sau sa-l ascundeti intr-o biblioteca. In plus, JBL Spark primeste sunetul prin Bluetooth Streaming, astfel incat chiar il puteti amplasa oriunde.

Specificaţii audio
Frecventa de raspuns 76Hz − 20KHz
Signal-to-Noise Ratio 88dB la 7W

Dimensiuni
Inaltime (mm) 165
Lăţime (mm) 180Specificatii Boxe Active JBL Spark

Tip Boxe Wi-Fi & Bluetooth

Nu sunt recenzii pentru Boxe Active JBL Spark. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare