Boxa Portabila Harman/Kardon Esquire

  • Boxa Portabila Harman/Kardon Esquire
  • Boxa Portabila Harman/Kardon Esquire
  • Boxa Portabila Harman/Kardon Esquire
  • Boxa Portabila Harman/Kardon Esquire
  • Boxa Portabila Harman/Kardon Esquire
869,00 RON / Bucata
Culoare

Cantitate:
+
De la: 144.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Cu adevărat un sistem de conferinţă, care merge dincolo de scopul unui simple boxe, Harmon Kardon Esquire este partenerul perfect pentru oricine vrea sunet impecabil intr-un pachet portabil.

Harman Kardon Esquire difuzor portabil produs cu mare grija, care in mod clar este ceea ce arata- diferit!Pregătiţi-vă să calatoriti într- un mod complet diferit . Harman Kardon Esquire este pe -the -road , sistem audio nou , fără fir . Esquire este un difuzor Bluetooth® cu un sistem built-in de conferinţa care redefinește modul în care ascultati muzica departe de casa. Acest difuzor durabil, portabil este realizat din materiale fine, cu un panou de piele naturala și finisaj metalic la exterior .

Pe interior, e pura inginerie Harman Kardon, cu drivere duble și un port de bas built-in pentru un sunet clar, precum și microfoane cu tehnologie de anulare a zgomotului pentru telefoanele preluate prin Bluetooth.

O autonimie de 8 ore va sta la dispozitie, oricand este nevoie. Husa eleganta va permite să proetejati boxa în timp ce călătoriţi și adaptorul USB 3-port vă permite să încărcaţi mai multe dispozitive în același timp.

Cu adevărat un sistem de conferinţă, care merge dincolo de scopul unui simple boxe, Harmon Kardon Esquire este partenerul perfect pentru oricine vrea sunet impecabil intr-un pachet portabil.Nu sunt recenzii pentru Boxa Portabila Harman/Kardon Esquire. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare