Boxe Active Gaming Acoustic Energy Aego (Sistem Subwoofer+Sateliti)

  • Boxe Active Gaming Acoustic Energy Aego (Sistem Subwoofer+Sateliti)
  • Boxe Active Gaming Acoustic Energy Aego (Sistem Subwoofer+Sateliti)
  • Boxe Active Gaming Acoustic Energy Aego (Sistem Subwoofer+Sateliti)
1099,00 RON / Pachet
Cantitate:
+
De la: 183.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Aego a fost unul dintre produsele noastre cele mai de succes si bine primite de la aparitia lor pe piata. Aego³ pastreaza configuratia de baza a Aego, dar imbunatateste performanta in continuare si o completeaza cu rotunjirea marginilor pentru a o face chiar mai flexibila decat inainte. Compozitia noilor sateliti fiind din aluminiu determina un raspuns de frecventa superioara si o claritate imbunatatita. Unitatea de subwoofer si unitatea de putere ofera un sunet ce umple camera in timp ce noile moduri de comutare ale sursei de alimentare ofera posibilitatea de a lucra oriunde in lume in timp ce reduce nivelul de zgomot.

Pentru a profita din plin de performanta, Aego³ sunt echipate cu intrari analogice, optical si APT-X, Bluetooth 4.0, intrari care sa asigure compatibilitatea cu o gama variata de dispozitive. De asemenea este furnizata o telecomanda pentru un plus de confort. Resultatul este un sistem de boxe compacte si elegante ce ofera o performanta captivanta si muzicala cu o mare varietate de echipamente.Specificatii Boxe Active Gaming Acoustic Energy Aego (Sistem Subwoofer+Sateliti)

Specificatii Inputs: 1 x Stereo Mini-jack, 1 x Optical (digital), 1 x Bluetooth (wireless)
Outputs: 2 x RCA Phono (speaker level)
Accessories: 2 x 3m Speaker cables (RCA), 1 x 2m Stereo Mini-jack to Mini-jack (3.5mm), 1 x 2m Optical digital lead, 1 x Remote Control, 1 x 1.8m power cord with regional mains plug
Controls: Full remote control operation
Power Ratings: 110-240V @ 50/60Hz; 65VA
Dimensions (H x W x D): Subwoofer − 350 x 195 x 307mm, Satellites − 105 x 75 x 85mm
Weight: 9kg
Finish: Black textured subwoofer, Aluminium, black rubber and black grille
Tip Echipament Aplicatii PC / Gaming

Nu sunt recenzii pentru Boxe Active Gaming Acoustic Energy Aego (Sistem Subwoofer+Sateliti). Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare