Boxe Active Bowers & Wilkins MM1

  • Boxe Active Bowers & Wilkins MM1
2250,00 RON / Pereche
Cantitate:
+
De la: 375 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Sunet Hi-Fi pentru calculatorul dumneavoastra.

Candva calculatoarele erau folosite doar pentru a completa tabele, foi de calcul sau pentru tehnoredactare. Acum insa, acestea au devenit utile aproape in orice. Socializare, munca, distractie, muzica, vizionare filme, etc. Din pacate, fanii acestui gen de divertisment au avut parte in cele mai multe dintre cazuri de un sunet de slaba calitate, de nivelul unor difuzoare incorporate in monitor sau a unor boxe active mediocre. Odata cu lansarea boxelor Bowers & Wilkins MM-1, sunetul de inalta fidelitate a devenit accesibil si pentru sistemele desktop, oferind calculatoarelor sunetul pe care acestea il merita.

MM-1 nu sunt ca multe alte boxe pentru computer. Sunt niste boxe Hi-Fi veritabile, facute sa fie cat mai discrete pe biroul dvs. Ele nu numai ca arata bine, ci si suna fabulos, transformand computerul dvs intr-un sistem Hi-Fi stereo.


Majoritatea boxelor pentru calculator sunt nevoite sa faca fata intregului spectru de frecvente cu un singur difuzor, rezultatele fiind dezamagitoare. MM-1 este o boxa mult mai avansata, cu o constructie pe 2 cai, unul din difuzoare redand frecventele medii si joase, iar celalalt doar frecventele inalte. Acesta este motivul pentru care MM-1 reproduce sunetul cu acuratetea a unei boxe hi-fi, ceea ce de fapt si este. In toate sistemele stereo hi-fi pozitia ascultatorului este extrem de importanta. In sistemele conventionale, locul in care muzica se aude cel mai bine este acolo unde se formeaza un triunghi echilateral intre boxe si ascultator. Insa pentru boxele de calculator acest lucru este imposibil, asa ca Bowers & Wilkins a aplicat niste tehnologii speciale la MM-1, astfel incat sunetul sa se auda cel mai bine de la distanta la care sta utilizatorul in fata monitorului, iar dumneavoastra sa fiti intotdeauna exact in „mijlocul actiunii”. A produce un sunet mare cu boxe mici e o mare arta pe care noi am insusit-o datorita unei piese electronice foarte fine si inteligente − Digital Signal Processor. Prin procesarea si ajustarea permanenta a sunetului, DSP-ul are grija ca bass-ul sa fie puternic, iar sunetul bogat si detaliat, indiferent de volumul la care va place sa ascultati.


Specificatii Boxe Active Bowers & Wilkins MM1

Specificatii Technical features 2-way speaker
Fully active
Nautilus tube tweeters
Digital amplifier
Digital Signal Processing (DSP)
Switch mode power supply
USB streaming from PC/Mac
Remote control
Description Fully active 2.0 Multimedia speaker system
Drive units 2x f75mm (3.0 in) woofers
2x f25mm (1.0 in) tweeter
Frequency range 38Hz and 22kHz
Amplifier power output 4x18W
Power input voltage 100V - 240V ac 50/60Hz on external power supply
16V DC on product
Rated power consumption 12W (primary consumption)
Standby power consumption <0.5W
Inputs 3.5mm mini jack analogue
Mini USB B 2.0 for PC connection: Streaming & software upgrades
Outputs 3.5mm mini jack Headphone output
Height 170mm free standing
Width 100mm
Depth 100mm free standing
Net weight 0.85kg per speaker
Finish Enclosure: ABS with spun aluminium top plate
Grilles: Black cloth
Tip Boxe Active
Boxe Active Bowers & Wilkins MM1
PDF 1 Boxe Active Bowers & Wilkins MM1

Nu sunt recenzii pentru Boxe Active Bowers & Wilkins MM1. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare