Boxe Active Aurum Altan Aktiv

  • Boxe Active Aurum Altan Aktiv
  • Boxe Active Aurum Altan Aktiv
  • Boxe Active Aurum Altan Aktiv
  • Boxe Active Aurum Altan Aktiv
  • Boxe Active Aurum Altan Aktiv
  • Boxe Active Aurum Altan Aktiv
13799,00 RON / Pereche
Cantitate:
+
De la: 2299.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Varianta activa a renumitului model AURUM ALTAN ocupa pozitia centrala in gama Aurum: Eleganta si calitatea finisajului, combinat cu tehnologie de varf, inseamna ca poti avea tot ce doresti daca esti cu adevarat un audiofil.

Partea electronica activa, formata din puterea de 200W si preamplificarea sofisticata, a fost proiectata pentru a se integra in mod superb cu incinta acustica si de a oferi boxei Altan avantajele unei boxe active ce are un raspuns in frecventa demn de o boxa de podea.

Veti fi captivat de aceasta boxa inca de la prima auditie: bass adanc si controlat, dinamica fara coloratie a frecventelor medii, si tonuri inalte stralucitoare. Componentele AURUM integrate si testate cu succes la modele celebre au aportul lor indiscutabil: membrana ALTIMA folosita in woofer asigura dinamica si naturaletea sunetului, iar tweeterul ribbon are o abilitate incomparabila de a reproduce cele mai mici detalii cu usurinta.

Putere (W) 200 (2 stages)


Specificatii Boxe Active Aurum Altan Aktiv

Specificatii 2 Way Bass reflex
Raspuns in frecventa (Hz): 38..65.000 Hz
Crossover (Hz): 2400 Hz
Sensibilitate (dB/1W/1m): 87 dB
Impedanta (Ohm): 4..8
Tweeter: ribbon
Woofer: 170 mm Ø ALTIMA®
Dimensiuni (H x W x D) in cm: 40,5 x 22,2 x 34,55 cm
Tip Boxe Active

Nu sunt recenzii pentru Boxe Active Aurum Altan Aktiv. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare