Boxe Active Audio Pro Addon T8L

  • Boxe Active Audio Pro Addon T8L
  • Boxe Active Audio Pro Addon T8L
  • Boxe Active Audio Pro Addon T8L
1649,00 RON / Pereche
Culoare

Cantitate:
+
De la: 274.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Addon T8L nu este o boxă obișnuită; este o boxă hi-fi miniaturizată pentru a putea fi poziţionată lângă un PC, TV sau pe un raft. Moderne și elegante, cu o construcţie solidă, aceste mici boxe vor duce muzica ta la un cu totul alt nivel prin claritatea și conectivitatea Bluetooth® 4.0. Poţi reda de pe orice dispozitiv Bluetooth, fie el iOS, Android, PC sau Mac.

Addon T8L este o boxă de dimensiuni reduse cu scenă de sunet imensă și posibilităţi diverse se utilizare. Pe lângă redarea muzicii wireless prin Bluetooth, alte dispozitive pot fi conectate prin cele 2 intrări audio (optical TOSLINK & 3.5mm stereo). Astfel, poţi avea conectate simultan TV-ul și o sursă audio separată, precum un pick-up. Boxele ocupă puţin spaţiu, dar în ciuda dimensiunilor reduse, oferă un sunet hi-fi uimitor cu un bas puternic. Datorită dimensiunilor reduse, boxele Addon T8L sunt extrem de ușor de poziţionat în orice fel de încăpere. Se poate conecta chiar și un subwoofer activ, dacă se dorește mai mult bas.

BLUETOOTH 4.0

Boxele wireless Addon utilizează standardul de tehnologie Bluetooth® 4.0 pentru a oferi cea mai bună calitate în transmisia audio. Poţi reda muzica wireless de pe orice dispozitiv Bluetooth: iOS, Android, Windows Phone, Mac sau PC.

SE CONECTEAZ─é LA ORICE

Pe lângă redarea wireless a muzicii prin Bluetooth, poţi folosi cele 2 intrări adiţionale pentru a conecta alte surse audio prin cablu. O intrare optică și o intrare stereo jack de 3.5mm. Pentru și mai mult bas, există posibilitatea conectării unui subwoofer activ.

TELECOMAND─é DIN ALUMINIU

Telecomanda este prelucrată dintr-o singură bucată de aluminiu. Din aceasta, poţi ajusta basul și înaltele pentru a se potrivi mediului tău de ascultare.

TRANSFER─é COMENZILE DE TELECOMAND─é

Comenzile telecomenzii Addon T8L pot fi transferate, spre exemplu, telecomenzii pentru TV. Astfel, ai control complet asupra sunetului prin telecomanda de la TV.

TRADI├ł┼íIA BASULUI CLAR ├ł╦ťI PROFUND

Cu o putere totală de 60W și procesare avansată DSP, Addon T8L oferă un sunet uimitor dintr-o pereche compactă de boxe.

├ÄNCARC─é-├ł┼íI SMARTPHONE-UL

Prin portul USB din partea dorsală, poţi încărca smartphone-ul. De asemenea, poţi conecta orice receiver din seria Living (RX100 sau RXD200) pentru a integra boxele Addon T8L într-o reţea audio Audio Pro existentă.


Specificatii Boxe Active Audio Pro Addon T8L

Specificatii Type: Powered stereo speaker system with bass reflex
Amplifier: Digital Class D amplifier, 2 x 30W
Tweeter: ┬żÔÇŁ textile dome tweeter, double chamber
Woofer: 3.5ÔÇŁ
Frequency range: 53Ôłĺ25.000Hz
Crossover frequency: 4.500Hz
Dimensions HxWxD: 200 x 115 x 141 mm
Inputs: Bluetooth standard V4.0
Aux In 3.5mm stereo
TOSLINK optical digital (only PCM)
Outputs: RCA Sub Out
USB DC OUT/max 5V 1000mA
BOX CONTENTS
1 pair Addon T8L Speaker
1 x Quick Start Guide
1 x Remote control
1 x Power cable
1 x Speaker cable
Tip Boxe Wi-Fi & Bluetooth

Nu sunt recenzii pentru Boxe Active Audio Pro Addon T8L. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare