Boxe Active Audio Pro Addon T20

  • Boxe Active Audio Pro Addon T20
  • Boxe Active Audio Pro Addon T20
  • Boxe Active Audio Pro Addon T20
  • Boxe Active Audio Pro Addon T20
3969,00 RON / Pereche
Culoare

Cantitate:
+
De la: 661.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

PROPRIUL AUDIO HUB

Cu 4 intrări, dintre care una wireless, Addon T20 este componenta centrală a sistemului tău audio. Poţi reda wireless muzica, conectând televizorul, Apple TV si pick-up simultan. Cu Addon T20, experienţa auditivă nu va fi limitată, fie ca este vorba de muzică sau film.

SIMPLITATE WIRELESS

Bluetooth 4.0 ┼či aptX permit utilizatorilor s─â redea wireless la o calitate ├«nalt─â muzica preferat─â de pe dispozitivele compatibile Bluetooth. Utilizatorii iOS, Android, Windows Phone ┼či Mac/PC se pot bucura de muzica lor wireless ├«ntr-un mod simplu ┼či disctractiv. ├Äncarc─â-┼úi smartphone-ul prin intermediul portului USB din spate.

SUNET MAI BUN DIN BOXE MAI MICI

Specialitatea Audio Pro ├«nc─â din 1978 este sunetul puternic produs de boxe mici. Inginerii no┼čtrii au optimizat designul acustic pentru o dinamic─â surprinz─âtoare, bass profund ┼či presiune acustic─â din abunden┼ú─â. ├Än ciuda faptului c─â sunt boxe de podea de dimensiuni reduse, Addon T20 ofer─â mult mai mult dec├ót te-ai a┼čtepta. ├Ä┼úi vor transforma ├«nc─âperea ├«ntr-o experien┼ú─â sacr─â a sunetului.

DESIGN PUR

Prin intermediul Addon T20, ne-am dorit s─â oferim o form─â de exprimare sofisticat─â ┼či direct─â. Panoul de control este ascuns ├«n spate, dar u┼čor de accesat. Receptorul IR ┼či indicatorul LED sunt incorporate in tweeter. ├Äntreaga aten┼úie este canalizat─â pe redarea unui sunet impresionant printr-o box─â de podea compact─â.


Specificatii Boxe Active Audio Pro Addon T20

Specificatii Type: Powered stereo speaker with bass reflex
Amplifier: Digital Class D amplifier, 2 x 60W
Tweeter: ┬żÔÇŁ textile dome tweeter
Woofer: 2 x 4 1/2ÔÇŁ
Frequency range: 32- 25.000Hz
Crossover frequency: 2.900Hz
Dimensions HxWxD: 832 x 190 x 210 mm
Inputs: Bluetooth standard V4.0 + EDR with apt-X codec, 2 x TOSLink optical (only PCM) and RCA aux in.
Outputs: 1 x RCA Sub Out, 1 x USB DC OUT / max 5V 1000m

BOX CONTENT
1 pair Addon T20 speakers
1 x Quick start guide
1 x Remote
1 x Power cable
1 x speaker cable

SYSTEM REQUIREMENTS
In order to be able to utilise apt-X®, the device (e.g. mobile telephone or tablet) must have apt-X® installed. Otherwise no sound enhancement will be achieved.
Tip Boxe Wi-Fi & Bluetooth

Nu sunt recenzii pentru Boxe Active Audio Pro Addon T20. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare