Boxe Active Audio Pro Addon T14

  • Boxe Active Audio Pro Addon T14
  • Boxe Active Audio Pro Addon T14
  • Boxe Active Audio Pro Addon T14
  • Boxe Active Audio Pro Addon T14
2419,00 RON / Pereche
Culoare

Cantitate:
+
De la: 403.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

IN CENTRUL ATEN├ł┼íIEI

Cu patru tipuri de intrări dintre care una wireless, Addon T14 este punctul central al divertismentului audio din casa ta. Poţi reda muzica wireless, conecta TV-ul, Apple TV-ul și pick-up-ul simultan. Ne-am asigurat ca experienţa de ascultare cu Addon T14 să nu fie niciodată limitată, fie că te bucuri de muzică sau film. Acum televizorul tău flat-screen va oferi un sunet plin.

SIMPLITATE WIRELESS

Bluetooth® 4.0 și aptX® permit redarea fără efort a muzicii la o calitate premium a sunetului de pe orice dispozitiv cu Bluetooth. Fie că folosești iOS®, Android®, Windows Phone® sau Mac/PC, te poţi bucura de muzică într-un mod simplu și distractiv. Portul de USB din spate poate fi folosit pentru încărcarea telefoanelor mobile.

UN SUNET MAI BUN DE LA DIFUZOARE MAI MICI

Specialitatea celor de la Audio Pro, încă din 1978, este sunetul puternic produs de difuzoare mici. Inginerii Audio Pro au optimizat design-ul acustic astfel încât să ofere o dinamică uimitoare, un bas profund și presiune acustică din abundenţă. Deși o pereche de boxe de raft compacte, ascunde mult mai mult decât ce se vede. Datorită dinamicii grozave și preciziei, completate de un sunet puternic și bas profund, Addon T14 oferă performanţe peste aparenţe. Aceste boxe îţi vor transforma încăperea într-o experienţă sacră de ascultare.

DESIGN F─éR─é COMPLICATII

Prin Addont T14 am încercat să ne exprimăm într-o formă sofisticată, dar directă. Discreţia ţine de onoare. Panoul de control este situat în spate, dar accesul este facil. Receptorul infraroșu și indicatorul LED sunt integrate în tweeter. Fără ornamente inutile, ne-am concentrat pe oferirea unui sunet impresionant de la o pereche de boxe de raft. Telecomanda este realizată din aluminiu ce îi oferă greutate și o atingere mai plăcută


Specificatii Boxe Active Audio Pro Addon T14

Specificatii Type: Powered stereo speaker system with bass reflex
Amplifier: Digital Class D amplifier, 2 x 60W
Tweeter: ┬żÔÇŁ textile dome tweeter, double chamber
Woofer: 4.5ÔÇŁ
Frequency range: 45- 25.000Hz
Crossover frequency: 2.800Hz
Dimensions HxWxD: 220 x 150 x 195 mm
Inputs: Bluetooth standard V4.0 + EDR with apt-X® codec, 3.5mm Aux in, 2 x TOSLINk optical digital (only PCM)
Outputs: RCA Sub Out and USB DC OUT/max 5V 1000
Tip Boxe Wi-Fi & Bluetooth

Nu sunt recenzii pentru Boxe Active Audio Pro Addon T14. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare