Boxe Acoustic Energy 5.1 Package

  • Boxe Acoustic Energy 5.1 Package
  • Boxe Acoustic Energy 5.1 Package
12999,00 RON / Pachet

Cantitate:
+
De la: 2166.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pachetul contine boxe din Seria 1 si anume:

Boxe de Raft Acoustic Energy 301 (1 pereche) link detalii

Boxe de Podea Acoustic Energy 305 (1 pereche) link detalii

Boxa Centru Acoustic Energy 307 (1 bucata) link detalii

Subwoofer Acoustic Energy 308 (1 bucata) link detalii


Specificatii Boxe Acoustic Energy 5.1 Package

Tip Echipament Pachet 5.0 / 5.1

Acoustic Energy

Cu o traditie de aproape trei decenii in manufacturarea de boxe, producatorul englez Acoustic Energy a devenit unul dintre numele cele mai vehiculate in industrie, mai ales cand tema este raportul pret / calitate. Nascuta in vestul Londrei si dedicata initial exclusiv sectorului pro, compania s-a mutat incet spre segmentul home user, reusind sa se impuna de-a lungul anilor in memoria iubitorilor de Hi-Fi si nu numai - premii pentru cele mai bune boxe britanice in 1991 si 1992 (pentru modelul AE1, devenit iconic pentru marca), recenzii elogioase in toate revistele de specialitate, aprecierea unanima a utilizatorilor.

Cu o plaja de modele care acopera toate necesitatile (de la seriile Reference, 1 si 3, pana la boxele de exterior Extreme si sistemele multimedia Aego), boxele Acoustic Energy raman fidele principiilor despre sunet cu care s-a plecat la drum: liniaritate, dinamica, transparenta si precizie.  

Boxe Acoustic Energy 5.1 Package
PDF 1 Boxe Acoustic Energy 5.1 Package

Nu sunt recenzii pentru Boxe Acoustic Energy 5.1 Package . Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare