Boxe Acoustic Energy 101

  • Boxe Acoustic Energy 101
  • Boxe Acoustic Energy 101
1399,00 RON / Pereche 1099,00 RON / Pereche
Culoare

Cantitate:
+
De la: 233.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Printre cele mai bune Boxe de Raft in categoria sa de pret!

Vino in showroom sa le asculti !

What Hi-Fi? Sound and Vision-July 2015

Clean, crisp sound; tonally balanced; fun; lively delivery; compact and versatile.HiFi World-June 2014
The 101s have a smoothengaging sound with detailand refinement rare at their price. Definitely recommended.AudioVideo-March 2014
These monitors have a very natural tonal balance. AE-101 has a wide dynamic range. Fast and precise bass. Open and clear midrange with good balance and fine detail.HiFi Pig- February 2015
“I found the imaging was precise and broad spanned, only just outside the speaker boundaries. Height and depth were both fine, aided no doubt by the contoured driver surrounds. They were equally at home on a desk surrounded by computer paraphernalia, so placement isn′t critical, aided of course by being front ported for the bass reflex.”


Seria 1 face parte din seria recenta a boxelor entry level a celor de la Acoustic Energy si sunt boxe la preturi accesibile ce impresioneaza prin sunet curat, clar, tonalitate echilibrata.

Dezvoltate din Seria 3, serie ce a obtinut recenzii foarte bune, noua Serie 1 continua trendul unei estetici placute, cu peretele frontal inclinat (103), grile magnetice si finisaje elegante, cu obisnuitul sunet excelent si performant, si constructia de calitate pe care o astepti de la Acoustic Energy.

De asemenea Seria 1 se poate utiliza ca o componenta a unui sistem home cinema 5.1. Un asemenea sistem poate fi alcatuit din subwoofer AE 108, centrul AE 107, boxele de raft AE 101 atat pentru fata cat si pentru partea din spate a sistemului, sau daca se doreste pentru fata se pot folosi boxele de podea AE 103.
Aceasta incinta acustica isi gaseste originile in mult mai prodigioasele AE 301, oferind un sunet energic si deschis dintr-o carcasa mica.

Boxele AE 101 au fost create pentru o amplasare flexibila in camera. Fie ca sunt pozitionate pe standuri, fie ca sunt asezate pe rafturi, sunetul ramane clar, dinamic si generos.

Finisajele luxoase, grilele magnetice asamblate cu finete si dimensiunile ca de bijuterie, fac astfel incat boxele AE 101 sa se incadreze discret in orice decor.

Specificatii Boxe Acoustic Energy 101

Specificatii Tweeter:28mm AE Custom Fabric Dome
Mid/Bass Drivers:110mm Anodised Aluminium Cones
Power Handling:150 Watts RMS
Frequency Response:48Hz - 32kHz (+/- 3dB)
Sensitivity:87dB
Impedance:8 Ohm (6 Ohm minimum)
Cabinet:Multiple brace, pressure loaded 18mm MDF
with low turbulence slot ports
Weight (Each):6kg
Size:300 x 185 x 250mm (HxWxD)
Finishes:Black Ash or Walnut vinyl

Acoustic Energy

Cu o traditie de aproape trei decenii in manufacturarea de boxe, producatorul englez Acoustic Energy a devenit unul dintre numele cele mai vehiculate in industrie, mai ales cand tema este raportul pret / calitate. Nascuta in vestul Londrei si dedicata initial exclusiv sectorului pro, compania s-a mutat incet spre segmentul home user, reusind sa se impuna de-a lungul anilor in memoria iubitorilor de Hi-Fi si nu numai - premii pentru cele mai bune boxe britanice in 1991 si 1992 (pentru modelul AE1, devenit iconic pentru marca), recenzii elogioase in toate revistele de specialitate, aprecierea unanima a utilizatorilor.

Cu o plaja de modele care acopera toate necesitatile (de la seriile Reference, 1 si 3, pana la boxele de exterior Extreme si sistemele multimedia Aego), boxele Acoustic Energy raman fidele principiilor despre sunet cu care s-a plecat la drum: liniaritate, dinamica, transparenta si precizie.  

Boxe Acoustic Energy 101
PDF 1 Boxe Acoustic Energy 101

Nu sunt recenzii pentru Boxe Acoustic Energy 101. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare