Boxa Sumvision N-Coda 2.1

  • Boxa Sumvision N-Coda 2.1
  • Boxa Sumvision N-Coda 2.1
  • Boxa Sumvision N-Coda 2.1
  • Boxa Sumvision N-Coda 2.1
299,00 RON / Pachet
Cantitate:
+
De la: 49.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

A powerful and stylish compact 18 Watt speaker set with subwoofer. Unique design with large volume control at the top of the sub woofer.

Specificatii Boxa Sumvision N-Coda 2.1

Specificatii RMS 18W
Manufacturer Manufactured by HYUNDAI OEM Factory
Distortions < 0.5%
Impedance 4 Ohm
Dimension-Satellite : 130 x 130 x 120mm,
Dimension-Subwoofer: 190 x 190 x 240mm
Quantity per pack 1
Colour Options Black Red White
Drive Unit 1x Subwoofer 4 / 2x Satellite 2.75
S/N Ratio > 58 dB
Frequency Response 40Hz - 18KHz
Features Stylish Design - Powerful Speaker System
Tip Boxe Active

Sumvision

Un adevarat furnizor universal de componente de cea mai buna calitate pentru domeniile numite componente PC, periferice si dispozitive de stocare, tehnologii IT si retelistica, media playere, tablete si sisteme de Securitate. Cu o abordare bazata pe implementarea tehnologiilor corecte pentru fiecare clasa de produse, Sumvision s-a impus rapid pe piata prin calitate la preturi accesibile.

Mai mult, au facut si munca de pionierat in industrie, fiind cei care au propus clientilor produse unice, precum Cyclone Micro, cel mai compact media player portabil din lume. Cu peste 10 ani de experienta pe piete foarte mari din Europa, Australia, Africa de Sud si China, Sumvision propune o gama extrem de larga de produse care nu pot fi trecute cu vederea, fiindca inglobeaza tehnologii avansate, sunt durabile si foarte avantajoase din punct de vedere financiar. 

Nu sunt recenzii pentru Boxa Sumvision N-Coda 2.1 . Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare