Boxa SoundBar Cambridge Audio TVB2

  • Boxa SoundBar Cambridge Audio TVB2
  • Boxa SoundBar Cambridge Audio TVB2
  • Boxa SoundBar Cambridge Audio TVB2
  • Boxa SoundBar Cambridge Audio TVB2
  • Boxa SoundBar Cambridge Audio TVB2
  • Boxa SoundBar Cambridge Audio TVB2
2249,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 374.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Cambridge Audio TVB2 este un soundbar versatil si compact, care va ofera un sunet clar si puternic pe muzica, claritate in dialoguri si suficient bas incat sa va bucurati deplin de filmele preferate.
Firma britanica Cambridge Audio are o experienta de aproape 50 de ani in domeniul HiFi, lucru reflectat in toate produsele lor, inclusiv in cele complementare TV. Modelele de soundbase si soundbar produse de Cambridge Audio pot fi cel mai bun upgrade fata de sunetul standard pe care il pot oferi televizoarele de pe piata, indiferent de nivelul de pret.
Cele doua soundbase, TV2 si TV5, sunt extrem de compacte si integreaza difuzoarele de bas, in timp ce soundbarul TVB2 are dimensiuni reduse si subwoofer extern. Prestigioasa revista What HiFi ? a avut doar cuvinte de lauda si a cotat aceste produse cu reviewuri de cinci stele.

Cambridge Audio TVB2 integreaza doua difuzoare de banda larga ( BMR = Balanced Mode Radiator ), similare cu cele folosite de incintele acustice Aero sau AeroMax. Inafara de spectrul larg de frecvente redate, aceste difuzoare mai au ca avantaj eficienta si dispersia excelenta. Nu trebuie sa stati asezat central pentru a va bucura de sunet, TVB2 umple camera chiar si in unghiuri largi. Acest model de soundbar integreaza un DSP de ultima generatie, special optimizat pentru cinema si productie muzicala. Sund disponibile patru curbe de egalizare selectabile din telecomanda, fiecare potrivita pentru un gen diferit de activitate ( TV, Filme, Muzica, Dialog ).
Subwooferul extern are un difuzor de 16.5 cm si se conecteaza wireless la soundbar. Nu mai sunt necesare cabluri lungi si costisitoare, iar amplasarea lui in camera devine mult mai flexibila.
TVB2 invata de la telecomanda televizorului dumneavoastra si se sincronizeaza in momentul in care modificati volumul. Porneste singur, sincronizat cu televizorul si se opreste automat dupa o perioada de inactivitate. Odata instalat, veti uita ca trebuie sa-l mai controlati. Pornirea este instantanee, spre deosebire de produse concurente care au nevoie de pana la 20 secunde ca sa porneasca.
TVB2 are trei intrari HDMI ( toate fac passthrough 4K si 3D ) si o iesire HDMI ARC ( daca televizorul dumneavoastra nu suporta ARC, puteti folosi un cablu optic )

Specificatii Boxa SoundBar Cambridge Audio TVB2

Specificatii Putere totala (W): 120
Configuratie boxe: 2 x 57mm (2.25′′) Balanced Mode Radiator (BMR) drivers, 1 x 165mm (6.5′′) woofer
Conectivitate: 3 x HDMI 1.4c inputs, 1 x HDMI 1.4c output with ARC, TOSLINK Optical, 3.5mm
Alte caracteristici: Standby power consumption
<4W ( please refer to user manual for more information
Dimensiuni: Subwoofer: 180 x 364 x 278mm
Soundbar: 880 x 74.5 x 46mm
Greutate: Soundbar: 1.63kg (3.6lbs) Subwoofer: 4.9kg (10.8lbs)
Tip Echipament SoundBar & Sub

Nu sunt recenzii pentru Boxa SoundBar Cambridge Audio TVB2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare