Boxa SoundBar Acoustic Energy Aego Sound3ar

  • Boxa SoundBar Acoustic Energy Aego Sound3ar
  • Boxa SoundBar Acoustic Energy Aego Sound3ar
  • Boxa SoundBar Acoustic Energy Aego Sound3ar
  • Boxa SoundBar Acoustic Energy Aego Sound3ar
  • Boxa SoundBar Acoustic Energy Aego Sound3ar
  • Boxa SoundBar Acoustic Energy Aego Sound3ar
1099,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 183.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Televizoarele cu ecran plat au devenit tot mai subtiri si mai elegante in ultimii ani si in timp ce acest lucru le-a transformat intr-un produs estetic, spatiul disponibil pentru difuzoare in interiorul cadrului, a devenit tot mai restrans. Ca rezultat, multe din televiozarele moderne nu pot produce sunetul pentru a se potrivi imaginii lor.

Pentru a oferi o solutie, Acoustic Energy a preluat unitatea de subwoofer de la Aego³ si a creat un nou soundbar. Conceput pentru a pune mai usor in valoare ecranele moderne plate și echipate pentru montarea pe perete, acesta este capabil să ofere un sunet pe masura atat pentru tot ce se difuzeaza la TV cat si pentru cele mai recente filme de succes cinematografice.

Prin utilizarea separata a bass-ului si a amplificarii, ne-am asigurat ca soundbar-ul Aego este la fel de elegant ca echipamentul la care va fi adaugat, oferind in acelasi timp nivelul de performanta la care te-ai astepta de la un produs Acoustic Energy.Specificatii Boxa SoundBar Acoustic Energy Aego Sound3ar

Specificatii Inputs: 1 x Stereo Mini-jack, 1 x Optical (digital), 1 x Bluetooth (wireless)
Outputs: 2 x RCA Phono (speaker level)
Accessories: 2 x 3m Speaker cables (RCA), 1 x 2m Stereo Mini-jack to Mini-jack (3.5mm), 1 x 2m Optical digital lead, 1 x Remote Control, 1 x 1.8m power cord with regional mains plug
Controls: Full remote control operation
Power Ratings: 110-240V @ 50/60Hz; 65VA
Dimensions (H x W x D): Subwoofer − 350 x 195 x 307mm, Soundbar − 70 x 500 x 70mm
Weight: 9kg
Finish: Black textured subwoofer, Aluminium, black rubber and black grille
Tip Echipament SoundBar & Sub

Nu sunt recenzii pentru Boxa SoundBar Acoustic Energy Aego Sound3ar. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare