Boxa Mission MX-C1

  • Boxa Mission MX-C1
  • Boxa Mission MX-C1
649,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 108.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

MX C1 este o boxă centru destinată sistemelor multicanal. Este o boxă pe două căi, cu port bas-reflex, echipată cu două difuzoare de medii/bas de 10 cm și cu un tweeter de 25 mm cu calotă din mătase.

MX C1 se potrivește perfect cu boxele din gama MX pentru a alcătui împreună un sistem surround deosebit, într-un buget accesibil. Fiind o boxă centru, accentul s-a pus pe redarea vocilor cu claritate și putere, ceea ce face MX C1 potrivit atât pentru filme cât și pentru muzică ascultată în mod multicanal.

MX C1 este compact și este gândit să conlucreze împreună cu modelele mici ale gamei MX.

Mission Electronics a fost fondată în 1977 de Farad Azima și a devenit imediat după înfiinţare unul dintre cei mai respectaţi producători de incinte acustice. Mission are o abordare inginerească a lucrurilor iar produsele lor au un excelent raport preţ / calitate.

Gama MX, lansată în 2010, a fost prima gamă concepută de la zero de către Peter Comeau și este o gamă care oferă performanţe excepţionale într-o zonă de preţuri foarte accesibilă.

Printre priorităţile proiectanţilor s-au aflat și obţinerea unor boxe care să poată fi amplasate foarte aproape de peretele din spate precum și obţinerea unei dispersii largi astfel încât sweet-spotul să fie generos.

Tweeterul a fost amplasat în mod specific Mission sub difuzorul de medii/joase iar boxele sunt gândite astfel încât să lucreze în mod optim cu măștile montate, difuzoarele rămânând protejate permanent de ele ( măștile seriei MX sunt concepute astfel încât să joace un rol activ în acustica boxei - In-Grille Wave Guide ).

Difuzoarele folosite de gama MX sunt special proiectate de Mission ( Paramid pentru medii / joase și Kapton pentru înalte ).

Toate modelele pot fi conectat în mod clasic sau bi-wiring și sunt disponibile doua variante de culori ( negru sau walnut ).

Pretul mentionat este pentru 1 bucata

Specificatii Boxa Mission MX-C1

Specificatii Alte caracteristici: Magnetic shielding
Volume litres 11.7
Descriere: 2-way reflex
Difuzoare: bass/mid 2├Ś4(100mm)
tweeter 25mm Dome
Dimensiuni: 146x420x190 mm
Frecventa crossover: 2.3kHz
Greutate: 5.6 kg each
Impedanta nominala (EN 600065): 8 ohms
Putere RMS: Recommended amplifier 25 - 100W
Raspuns in frecventa: 75Hz - 20kHz
Sensibilitate (2,83V/1 m): 87dB

Nu sunt recenzii pentru Boxa Mission MX-C1. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare