Boxa Heco Victa Prime Center 102

  • Boxa Heco Victa Prime Center 102
  • Boxa Heco Victa Prime Center 102
  • Boxa Heco Victa Prime Center 102
  • Boxa Heco Victa Prime Center 102
544,00 RON / Bucata

Cantitate:
+
De la: 90.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

2-way centre speaker, bass reflex configuration

HECO┬┤s Victa Prime 102 is a genuine series centre speaker that can be used to build a fully-fledged and powerful home cinema system. Equipped with HECO┬┤s tried and tested long-fibre kraft paper, the 120 mm bass/mid-range driver provides good stability and freedom from distortion - particularly in the critical vocal range.
A 25 mm silk dome with ferrofluid cooling enables significantly enhanced power handling capacity and improved transition to the midrange via its short horn attachment. Lightly rounded side panels provide the centre speaker with the modern appearance of the Victa series.
The solid housing construction, which consists of layers of glued and moulded MDF panels, ensures optimum, low-resonance properties for the chassis.

Specificatii Boxa Heco Victa Prime Center 102

Specificatii incinta acustica tip centru
tip incinta : bass reflex
mid-bass : 2 x 120 mm
tweeter : 20 mm
putere rms : 85 W
putere max : 150 W
impedanta : 4-8 ohmi
raspuns in frecventa : 35-40000 Hz
amplificator recomandat : 20-150 W
sensibilitate : 90 dB
culori : negru , espreso
dimensiuni : 482 x 157 x 265 mm (W x H x D)

Heco - Seniorii sunetului

Cu o istorie de aproape sapte decenii in dreptul numelui (infiintata in 1949), Heco este una dintre cele mai vechi si mai respectate companii de boxe Hi-Fi din lume. In tot acest timp, denumirea companiei germane a devenit sinonima cu excelenta in sunet. Boxele Heco, de la seriile entry level si pana la cele din gama High-End, respecta cu sfintenie principiile care combina elementele constructive fara cusur cu materialele de calitate si cu tehnologie de top, dezvoltata in propriile laboratoare si bancuri de teste. Multe dintre produse au devenit cult in timp, iar recenziile de specialitate si premiile sunt atat de multe incat ne-ar trebui o pagina intreaga doar sa le amintim.

Pornind de la o filozofie de brand extrem de simpla (doar rezultatele conteaza), dar care e respectata cu rigurozitate, inginerii de la Heco au reusit nu numai sa pastreze renumele marcii, ci chiar sa-l duca la apogeu, prin reinventari succesive,  dictate de nevoia de a tine ritmul cu tehnologia, si lipsa compromisurilor. Drept urmare, definitia comuna tuturor produselor Heco, indiferent de gama de pret, cuprinde trei elemente esentiale: echilibru, transparenta si dinamica.

Heco este, indiscutabil, marca cu care nu ai cum sa dai gres, indiferent de gama aleasa.    

Nu sunt recenzii pentru Boxa Heco Victa Prime Center 102. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare