Boxa Heco Music Style Center 2

  • Boxa Heco Music Style Center 2
  • Boxa Heco Music Style Center 2
  • Boxa Heco Music Style Center 2
799,00 RON / Bucata

Cantitate:
+
De la: 133.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Centre speaker, 2-way bass reflex configuration

HECO´s Music Style Center 2 is equipped with a tweeter and two 125 mm bass/midrange chassis. The HECO long-fibre kraft paper cone used for the woofer and midrange is driven by an ample ferrite magnet in conjunction with a high-performance voice coil to deliver a very balanced sound pattern with a tremendous degree of pulse fidelity. An extremely lightweight silk compound dome tweeter caters for a transparent implementation of the frequencies in the treble range. Like the stereo speakers in the series, the horizontal centre speaker also skillfully combines different surfaces consisting of high-gloss and decorative veneers

Specificatii Boxa Heco Music Style Center 2

Specificatii Alte caracteristici:
Front and top side with high-quality high gloss painting
Rounded side panels with high grade decor
Tweeter with new developed 25 mm silk compound dome, ferrofluid cooling for high capacity, powerful ferrite magnet system and front plate in wave control
Descriere: 2 way center speaker, bass reflex
Difuzoare: 25 mm tweeter
Dimensiuni: 490 x 169 x 280 mm
Frecventa crossover: 3.250 Hz
Impedanta nominala (EN 600065): 4 − 8 Ohms
Putere RMS: 90 W
Raspuns in frecventa: 35 - 40.000 Hz
Sensibilitate (2,83V/1 m): 89 dB

Heco - Seniorii sunetului

Cu o istorie de aproape sapte decenii in dreptul numelui (infiintata in 1949), Heco este una dintre cele mai vechi si mai respectate companii de boxe Hi-Fi din lume. In tot acest timp, denumirea companiei germane a devenit sinonima cu excelenta in sunet. Boxele Heco, de la seriile entry level si pana la cele din gama High-End, respecta cu sfintenie principiile care combina elementele constructive fara cusur cu materialele de calitate si cu tehnologie de top, dezvoltata in propriile laboratoare si bancuri de teste. Multe dintre produse au devenit cult in timp, iar recenziile de specialitate si premiile sunt atat de multe incat ne-ar trebui o pagina intreaga doar sa le amintim.

Pornind de la o filozofie de brand extrem de simpla (doar rezultatele conteaza), dar care e respectata cu rigurozitate, inginerii de la Heco au reusit nu numai sa pastreze renumele marcii, ci chiar sa-l duca la apogeu, prin reinventari succesive,  dictate de nevoia de a tine ritmul cu tehnologia, si lipsa compromisurilor. Drept urmare, definitia comuna tuturor produselor Heco, indiferent de gama de pret, cuprinde trei elemente esentiale: echilibru, transparenta si dinamica.

Heco este, indiscutabil, marca cu care nu ai cum sa dai gres, indiferent de gama aleasa.    

Nu sunt recenzii pentru Boxa Heco Music Style Center 2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare