Boxa Heco Install INW 602

  • Boxa Heco Install INW 602
579,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 96.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The classic hi-fi chassis configuration is ideal for wall installation and the 160 mm Cool Metal polypropylene cone, which is resistant to environmental influences, and the specially coated soft dome fabric tweeter work together with the high quality 2-way crossover to deliver an impressive bass response and an outstanding hi-fidelity sound pattern. The pivoting swivel tweeter and the level adjustment option for the mid- and treble range enable the INW 602 to be finely-tuned to the respective installation conditions. The aluminium grille, which can be removed for installation purposes, provides a seamless transition to the discreet mounting frame.Specificatii Boxa Heco Install INW 602

Specificatii Boxe incastrabile Heco Install INW 602 - bucata
boxe pentru instalarea in tavan sau perete (rezistente la umezeala)
constructie : 2 cai
mid-bass : 160 mm
tweeter : 25 mm
putere rms : 100 W
putere max : 180 W
impedanta : 4-8 ohmi
raspuns in frecventa : 38-32000 Hz
frecventa crossover : 3500 Hz
amplificator recomandat : 30-160 W
sensibilitate : 90 dB
culoare : alb
dimensiune exterioara : 219 x 306 mm
dimensiune instalare : 188 x 274 mm
adancime instalare : 75 mm
manual PDF
grile incluse

Heco - Seniorii sunetului

Cu o istorie de aproape sapte decenii in dreptul numelui (infiintata in 1949), Heco este una dintre cele mai vechi si mai respectate companii de boxe Hi-Fi din lume. In tot acest timp, denumirea companiei germane a devenit sinonima cu excelenta in sunet. Boxele Heco, de la seriile entry level si pana la cele din gama High-End, respecta cu sfintenie principiile care combina elementele constructive fara cusur cu materialele de calitate si cu tehnologie de top, dezvoltata in propriile laboratoare si bancuri de teste. Multe dintre produse au devenit cult in timp, iar recenziile de specialitate si premiile sunt atat de multe incat ne-ar trebui o pagina intreaga doar sa le amintim.

Pornind de la o filozofie de brand extrem de simpla (doar rezultatele conteaza), dar care e respectata cu rigurozitate, inginerii de la Heco au reusit nu numai sa pastreze renumele marcii, ci chiar sa-l duca la apogeu, prin reinventari succesive,  dictate de nevoia de a tine ritmul cu tehnologia, si lipsa compromisurilor. Drept urmare, definitia comuna tuturor produselor Heco, indiferent de gama de pret, cuprinde trei elemente esentiale: echilibru, transparenta si dinamica.

Heco este, indiscutabil, marca cu care nu ai cum sa dai gres, indiferent de gama aleasa.    

Nu sunt recenzii pentru Boxa Heco Install INW 602. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare