Boxa Heco Install Basic INC 62

  • Boxa Heco Install Basic INC 62
399,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 66.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The HECO INC 62 is the mid-size model, the InstallShield Basic series. From 160 mm nominal diameter water resistant polypropylene membrane structure and the specially coated fabric dome get together with a high-quality 2-way crossover, a powerful bass reproduction and an absolutely full sound. With the coaxial driver arrangement it is especially suitable for ceiling installation. The swinging tweeter and switchable level adjustment, the acoustics can also optimally suit the respective installation situation. The grille is removable for installation and offers established a seamless transition to the discreet mounting frame.


Specificatii Boxa Heco Install Basic INC 62

Specificatii boxa pentru instalarea in tavan sau perete
constructie : 2 cai
mid-bass : 160 mm
tweeter : 25 mm
putere rms : 80 W
putere max : 150 W
impedanta : 4 ohmi
raspuns in frecventa : 36-28000 Hz
frecventa crossover : 3600 Hz
amplificator recomandat : 30-160 W
sensibilitate : 90 dB
culoare : alb
mecanism special pentru instalare usoara
rezistente la umezeala , posibilitate instalare in camere cu umezeala ridicata (baie)
dimensiune exterioara : 228 mm
dimensiune instalare : 193 mm
adancime instalare : 73 mm
grile incluse

Heco - Seniorii sunetului

Cu o istorie de aproape sapte decenii in dreptul numelui (infiintata in 1949), Heco este una dintre cele mai vechi si mai respectate companii de boxe Hi-Fi din lume. In tot acest timp, denumirea companiei germane a devenit sinonima cu excelenta in sunet. Boxele Heco, de la seriile entry level si pana la cele din gama High-End, respecta cu sfintenie principiile care combina elementele constructive fara cusur cu materialele de calitate si cu tehnologie de top, dezvoltata in propriile laboratoare si bancuri de teste. Multe dintre produse au devenit cult in timp, iar recenziile de specialitate si premiile sunt atat de multe incat ne-ar trebui o pagina intreaga doar sa le amintim.

Pornind de la o filozofie de brand extrem de simpla (doar rezultatele conteaza), dar care e respectata cu rigurozitate, inginerii de la Heco au reusit nu numai sa pastreze renumele marcii, ci chiar sa-l duca la apogeu, prin reinventari succesive,  dictate de nevoia de a tine ritmul cu tehnologia, si lipsa compromisurilor. Drept urmare, definitia comuna tuturor produselor Heco, indiferent de gama de pret, cuprinde trei elemente esentiale: echilibru, transparenta si dinamica.

Heco este, indiscutabil, marca cu care nu ai cum sa dai gres, indiferent de gama aleasa.    

Nu sunt recenzii pentru Boxa Heco Install Basic INC 62. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare