Boxa Heco Aleva GT Center 32

  • Boxa Heco Aleva GT Center 32
1429,00 RON / Bucata

Cantitate:
+
De la: 238.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Centre speaker, 2-way bass reflex configuration

As the only centre speaker in the Aleva GT series, the Aleva GT Center 32 assumes a special position. Besides its extremely low-resonance and acoustically optimised front panel, this model also features a clear and consistent design. An elegant high-gloss piano finish, which is optionally available in white or black, has been applied to the housing over several stages. All of the chassis have been completely redeveloped and optimised using the latest computer software. The new 130 mm bass-midrange driver plays a particularly important role in a centre speaker, as this is used to transmit the sensitive vocal range. The series masters this hurdle with flying colours thanks to this perfectly coordinated speaker!

Specificatii Boxa Heco Aleva GT Center 32

Specificatii incinta acustica tip centru, 2 cai
tip incinta : bass reflex
mid-bass : 2 x 130 mm
tweeter : 25 mm
putere rms : 100 W
putere max : 160 W
impedanta : 4-8 ohmi
raspuns in frecventa : 35-42000 Hz
frecventa crossover : 3400 Hz
sensibilitate : 90 dB
ecranare magnetica
culori dispoibile: piano black, piano white
dimensiuni: 510 x 180 x 280 mm

Heco ' Seniorii sunetului

Cu o istorie de aproape sapte decenii in dreptul numelui (infiintata in 1949), Heco este una dintre cele mai vechi si mai respectate companii de boxe Hi-Fi din lume. In tot acest timp, denumirea companiei germane a devenit sinonima cu excelenta in sunet. Boxele Heco, de la seriile entry level si pana la cele din gama High-End, respecta cu sfintenie principiile care combina elementele constructive fara cusur cu materialele de calitate si cu tehnologie de top, dezvoltata in propriile laboratoare si bancuri de teste. Multe dintre produse au devenit cult in timp, iar recenziile de specialitate si premiile sunt atat de multe incat ne-ar trebui o pagina intreaga doar sa le amintim.

Pornind de la o filozofie de brand extrem de simpla (doar rezultatele conteaza), dar care e respectata cu rigurozitate, inginerii de la Heco au reusit nu numai sa pastreze renumele marcii, ci chiar sa-l duca la apogeu, prin reinventari succesive,  dictate de nevoia de a tine ritmul cu tehnologia, si lipsa compromisurilor. Drept urmare, definitia comuna tuturor produselor Heco, indiferent de gama de pret, cuprinde trei elemente esentiale: echilibru, transparenta si dinamica.

Heco este, indiscutabil, marca cu care nu ai cum sa dai gres, indiferent de gama aleasa.    

Nu sunt recenzii pentru Boxa Heco Aleva GT Center 32. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare