Boxa Focal Viva Center Utopia

  • Boxa Focal Viva Center Utopia
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxa Focal Viva Center Utopia are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
45000,00 RON / Bucata

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!


Cantitate:
+
De la: 7500 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Având o istorie ce se întinde pe mai bine de 30 de ani şi cu o experienţă inegalabilă în domeniul fabricării incintelor acustice , Focal-JMLab este în prezent unul dintre giganţii domeniului audio, ocupând în mod constant un loc pe podiumul mondial atât din punct de vedere cantitativ cât şi calitativ.Produsele Focal însufleţesc spiritul sunetului, aducând muzica mai aproape de inima ascultătorilor, indiferent dacă sunt ascultate acasă, în maşină, sau în cele mai renumite studiouri de producţie muzicală.

Cu cifre de vanzari tot mai impresionante de la an la an, dezvoltand in permanenta tehnologii cu un pas inaintea concurentei si avand in portofoliu cea mai premiata serie de boxe din lume, gama Utopia, Focal este considerat de foarte multi leaderul absolut al industriei de profil.

Caracteristica ce defineste cel mai bine brandul Focal este abilitatea de a produce incinte acustice extrem de competitive in toate categoriile de pret. Acest aspect se datoreaza in mare parte calitatii fabricatiei (toata gama de boxe pasive fiind construita integral in Franta) si faptului ca toate difuzoarele folosite sunt dezvoltate de catre producatorul din Hexagon special pentru incintele pe care urmeaza sa fie utilizate.

Boxele Focal ofera un raport calitate/pret imbatabil, pornind de la incintele multimedia XS, Sib, Dome sau Bird, accesibilele bookshelf-uri Chorus 705 V pana la fabuloasele Grande Utopia, considerate de catre majoritatea specialistilor drept Everestul incintelor acustice.


Viva Utopia and Viva Center Utopia are technically similar, using the same custom designed sandwich „W” drivers in a DiApolito configuration, (two per loudspeaker, one for the bass section and a second one for the midrange/treble channels spread in the two bass enclosures), the same crossovers, and the same cabinet. The only difference is the midrange/treble axis that is fixed on the circular support in solid Aluminum. The Viva Utopia also has four metal inserts in its base, in order to attach the stand with screws and provide excellent stability. The Viva Center Utopia doesn′t require any as it couples directly onto its stand. The latter can orient the loudspeaker up to 15° to find the perfect angle towards the listening position. The mass loaded stands of the Viva Utopia and Viva Center Utopia have a substantial base plane to ensure perfect stability for these two loudspeakers.

Specificatii Boxa Focal Viva Center Utopia

Specificatii Specifications

Type − 3-way LCR bass-reflex loudspeaker
Drivers − Two 8 „(21cm) „W” woofersPower Flower 6 1/2” (16.5cm) „W” midrange1″ (27mm) IAL2 pure Beryllium inverted dome tweeter
Frequency response (+or-3dB) − 39Hz − 40kHz
Low frequency point − 34Hz
Sensitivity (2,83 V/1 m) − 92dB
Nominal impedance − 8 Ω
Minimum impedance − 3.2 Ω
Crossover frequency − 270Hz / 2200Hz
Recommended amplifier power − 50 − 600W

Dimensions (HxWxD)

371/16x1211/16x201/16 „
(942 x 322 x 510mm)
293/16x371/16x 263/8 „
(742 x 942 x 670mm) with stand (Viva Center Utopia)
5215/16x151/2x263/8 „
(1345 x 394 x 670mm) with stand (Viva Utopia)

Weight

Net weight − 125lb (57kg) − 176lb (80kg) with stand

Nu sunt recenzii pentru Boxa Focal Viva Center Utopia. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare